Fratele preşedintelui, "băiat deştept din energie"Grupul de Investigatii Politice (GIP) publica documente care demonstreaza ca Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, minte cind afirma ca nu este un apropiat al lui Bogdan Buzaianu, patronul Energy Holding. In realitate, Mircea Basescu si Bogdan Buzaianu sint prieteni de pahar.
Grupul de Investigatii Politice publica doua fotografii care arata ca Mircea Basescu si Bogdan Buzaianu se cunosc foarte bine, aflindu-se intr-o relatie apropiata.
Intr-un interviu publicat in 9 martie 2007, Mircea Basescu incerca sa raspunda dezvaluirilor din presa referitoare la relatia sa cu „baietii destepti din energie”, declarind: „l-am vazut o singura data pe Bogdan Buzaianu, dupa semnarea contractului cu Energy Holding. Am avut o discutie tehnica, fiindca a fost nevoie de o adaptare a instalatiei electrice. Nu sintem nici macar cunostinte, de prietenie nu poate fi vorba”.
Fotografiile pe care le publicam astazi demonstreaza ca Mircea Basescu minte. Este imposibil ca doua persoane care nu „sint nici macar cunostinte” sa se afle in ipostaze precum cele din fotografiile pe care le publicam. Este evident ca fotografiile nu au fost facute la „discutia tehnica” la care se refera Mircea Basescu. Daca fratele presedintelui ar spune adevarul, ar insemna ca Bogdan Buzaianu ii soptea la ureche, printre pahare si sticle de bautura detalii tehnice referitoare la „adaptarea instalatiei electrice”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: