Pe blogul lui Adrian Năstase securiştii se simt discriminaţi

Ieri, mânat de un dracuşor lăuntric, am postat cu perversitate pe blogul fostului premier Năstase:

alexandru petria Says:
August 16th, 2007 at 12:39 pm
Domnule Năstase, nu ar fi lipsit de interes să vă pronunţaţi în privinţa iniţiativei reducerii pensiilor foştilor securişti… Bineînţeles, dacă nu vă lipseşte curajul.

Azi, am citit, ca un soi de răspuns:

Ofiter de informatii Says:
August 17th, 2007 at 1:42 pm
MARIUS OPREA si cei ca el gandesc tot in termenii luptei de clasa! Sa distrugem dusmanul politic! Nu da semne ca ar fi inteles, nici dupa 17 ani, ce este statul de drept ! Nu gandeste nici la nivelul celui mai slab ofiter de informatii din anul 1989 ! Uite ca ofiterii de informatii nu s-au temut de democratie si nu s-au opus transformarilor din 1989 ! De ce? Pt ca tot confruntandu-se cu „dusmanii de clasa”, inventati de regimul comunist, aflasera inaintea lui Marius Oprea ca democratia si statul de drept le asigura si lor drepturile, fara discriminare politica,sociala, profesionala, conform statutului lor profesional!
Pana una alta, ofiterii de informatii au avut si inca mai au statutul de cadru militar, similar cu cel al cadrelor militare din celelalte structuri ale sistemului de Aparare Nationala. Au beneficiat si beneficiaza de aceleasi drepturi, au avut si au aceleasi obligatii impuse de legile organice si de statutele cadrelor militare. Dreptul la pensie este un drept dobandit si se pierde in aceleasi conditii legale, prevazute, nediscriminatoriu, pentru toti cetatenii. Nu mai este nevoie ca dl Oprea si cei ca el, de care lumea nu ar fi auzit, daca nu se hraneau din cadavrul unei institutii disparute, sa initieze o lege speciala, pentru a se mai expune in atentia mass media!
Parca… in Romania, stat de drept, exista o lege de combatere a discriminarii de orice fel si mai exista si un Oficiu National de Combatere a Discriminarii, platit din banii publici, care se poate autosesiza! Ia cititi d-le Oprea Marius ! In care articol al legii se incadreaza prodigioasa dvs activitate de incitare la discriminare pe criterii profesionale. Sa nu spuneti ca activitatea de ofiter de informatii nu este cuprinsa in nomenclatorul profesiilor din Romania! Succes

2 comentarii to “Pe blogul lui Adrian Năstase securiştii se simt discriminaţi”

  1. Domnule Petria,Profit de faptul ca v-am reintalnit pe blogul lui A. Nastase pentru a lua legatura cu dvs. Am scris pana de curand pe site-ul http://www.analizamedia.bleu.rocu pseudonimul N. Raducanudar acest site a intrat in coma si nimeni nu il mai frecventa, afara de mine. Cu acelasi pseudonim fac comentarii la editorialele din cotidianul „Cronica Romana” (dupa mine aici apar cele mai interesante editoriale,in deosebi cele ale lui I. Boda si Vl. Pasti)Acum mi-am deschis si eu trei bloguri, adresele carora sunt :STANGA (raducanu-stanga.blogspot.com)RECENZII (rn1924.blogspot.com)REFLECTII (radunegru.blogspot.com)Ma intereseaza blogul dvs. si cred ca peste putin voi interveni cu unele comentarii, unele chiar critice. M-ar interesa si punctul dvs. de vedere despre unele articole postate pe blogurile mele de mai sus. Cu stima

  2. Aştept cu interes comentariile… Bine aţi venit. Să auzim de mai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: