Ziarişti clujeni care lucrează la negru

Mihai Prodan de la “Agenda clujeană” este supărat rău:

“cum amanetu să lucrezi 7 zile pe săptămână, 12 ore pe zi sau mai mult (cunoaştem ziarele unde se practică treaba asta), când n-ai nici măcar carte de muncă iar salariul, atenţie că amu-s nervs ca un dibol, e de vreo 700 de lei??

da dragilor, 700 de lei, şi nici măcar asigurări sociale nu avem unii. dacă ajungem în spital, trebuie să plătim din buzunar spitalizarea, pentru că domnul mediapro nu ne-a făcut carte de muncă. nu mai vorbesc de pensie.

dar poate sunt rău, nu doar domnul mediapro face aşa. sunt multe ziarele unde nu se face carte de muncă. şi culmea e că domnul Păcurar de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, da, ne ştim, serus, ştie de treaba asta. şi ce face dl Păcurar, ştiind ce zice legea 8/96 art. 42? râde cu ziariştii şi fac caterincă împreună despre rahatul în care sunt jurnaliştii.”
Restul
http://prodan.wordpress.com/2007/09/13/mizeria-de-sub-presu-ziarului/#more-17

2 comentarii to “Ziarişti clujeni care lucrează la negru”

  1. da asta cam asa e dar in anumite cazuri, nu ma refer neaparat la jurnalisti in sine , se mai acorda si bani pe drepturi de autor…pe langa cartea de munca, bani impozitati un pic mai altfel….Interesant blogul dvs, eu as fi interesat de un schimb de linkuri, daca doriti…Daca sunteti de acord, va rog sa-mi confirmati fie pe mail sau pe blog daca nu…..desi sunt nou in blogareala, am stat si eu cu ochii pe acestea o vreme…

  2. De astazi mi-am schimbat adresa de blog: http://www.club-fantasy.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: