Jegoşenie ziaristică la Cotidianul

Citiţi atent tilul articolului, şapoul şi … textul http://www.cotidianul.ro/index.php?id=14636&art=36931&cHash=0710305188
Unde a recunoscut Ioan Avram Mureşan că mita era pentru un ministru? O minciună cât casa. Dorin Petrişor, autorul articolului, este hăbăuc sau nu-i aparţine şapoul?

2 comentarii to “Jegoşenie ziaristică la Cotidianul”

  1. Dar tu ai citit articolul???Pentru ca paragraful uramtor este destul de explicit.”Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, cercetat in acelasi caz, a scapat de arest, cel putin pina marti, cind Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta asupra cererii procurorilor DNA de a emite un mandat de 29 de zile. Muresan a declarat duminica seara, la iesirea din sala de judecata, ca demnitarul caruia ii erau destinati banii si promisiunile omului de afaceri Gheorghe Ciorba ce l-ar fi avut intermediar, potrivit acuzatiilor DNA, este un membru al actualului Guvern. „E vorba de un ministru din actualul Cabinet“, a declarat Muresan, citat de NewsIn. Intrebat daca respectivul ministru ar fi Decebal Traian Remes, Muresan nu a negat. „Probabil. Nu putem sa spunem acum. Dati-mi voie sa-mi adun gindurile. Nu vreau sa fac greseli“, a mai spus fostul ministru.”

  2. Hooooo… Mureşan a afirmat că în dosar este vorba de un ministru, nu el a recunoscut că şpaga este pentru un ministru. Este o chestie importantă. Cum au pus şapoul la Cotidianul, curveşte, se insinuează că Mureşan şi-a recunoscut vina! De aceea întrebam dacă textul a fost scris tot de autor sau de altcineva din redacţie, practică frecventă în multe redacţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: