Corneliu Vadim Tudor este las

Guristul patriotard C.V.Tudor, degrabă aruncător de sudalme cu alte ocazii, în privinţa declaraţiilor Alexandrei Mussolini, care ne-a jignit impardonabil zilele trecute (vezi http://realiatealuipetria.blogspot.com/2007/11/alexandra-mussolini-va-fan-cullo.html ), pornind de la drama din Italia, tace. Am căutat pe net vreo luare de poziţie. Nimic. Tace.
Cum s-o supere laşul pe colega lui din grupul extremist cuibărit în Parlamentul European?
Alexandru PETRIA


Vadim şi-a dat seamă că e groasă
UPDATE: 6 noiembrie, Hotnews: „PRM isi retrage europarlamentarii din grupul Identitate, Traditie si Suveranitate
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat marti ca formatiunea sa isi va retrage cei cinci europarlamentari din Grupul pentru Identitate, Traditie si Suveranitate pentru a protesta fata de declaratiile pe care Alessandra Mussolini le-a facut la adresa romanilor.
„Avem noi o vorba – ce se naste din pisica, soareci mananca. Ei bine, in cazul nepoatei Ducelui, aceasta vorba se verifica.
Nu voi tolera ca cineva sa imi jigneasca tara in acest mod”, a afirmat liderul PRM, adaugand ca, prin declaratiile ei, „Alexandra Mussolini a incalcat principiile grupului european din care facem parte impreuna, Grupul pentru Identitate, Traditie si Suveranitate”.

2 comentarii to “Corneliu Vadim Tudor este las”

  1. Cume vorba:”la placinte ,inainte,la razboi,inapoi”.Ce altceva puteam astepta de la stimabilul ?Atitudinile lui de pana acum ne-au arat cam ce asteptari am putea avea din partea sa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: