Decuplat, fără să privesc rahatul aruncat în ventilator

Câteva zile am fost implicat până peste cap într-un proiect (mi-am ajutat soţia să deschidă un magazin) şi m-am decuplat complet de la vânzoleala politică. Am avut probleme şi cu calculatorul, la televizor m-am uitat doar cu coada ochiului, dar nu la ştiri. Printre picături, chiar am reuşit să recitesc o carte care mi-a plăcut în adolescenţă. Şi-mi place şi acum- “Femeia nisipurilor”, de Kobo Abe.
A fost o experienţă care m-a pus pe gânduri şi mi-a certificat iar că mulţi (sigur şi eu!) ne consumăm stupid o parte din viaţă urmărind rahatul aruncat în ventilator de către politicieni.
Reîntors, nu simt deloc nevoia să scriu despre evenimentele ultimelor zile. Prietenul Andrei Bădin a pus problema corect. Citez:
“Preşedintele Băsescu a încercat să rezolve problema numirii Noricăi Nicolai în funcţia de ministru al justiţie în stilul caracteristic. A obţinut rapid dosarul profesional al sus-numitei unde a găsit nişte probleme din trecutul acesteia. Şi evident a exploatat politic problemele din trecut ale Noricăi. Tace însă în privinţa prestaţiei de procuror a Şefului DNA, Daniel Morar, din cauza căruia România a fost condamnată la CEDO. Fiind omul său de casă, Morar este evident perfect profesional şi nu i se impută că a acţionat ilegal în mai multe dosare. L-aş crede corect pe Băsescu dacă ar acţiona la fel în toate cazurile şi nu numai în cele ale adversarilor politici.” Vezi şi
http://www.badin.ro/2008/01/dosarul-profesional-o-blond-de-pe.html
Citiţi ce a postat şi Chinezu http://chinezu.eu/2008/01/12/de-ce-ii-este-frica-lui-basescu-de-scandalul-hayssam/

3 comentarii to “Decuplat, fără să privesc rahatul aruncat în ventilator”

  1. După momentul 322, mi-a scăzut entuziasmul pentru politică. Desigur, când îl surprind, fără să vreau, pe domnul preşedinte pe vreun canal tv, înainte de a butona telecomanda, rostesc o vorbuliţă neaoşă. Dar, asta deja ţine de rutină, intrând în tipic. Vorba vine de la sine, fără efort, pe un mecanism asemănător celui al rugăciunii isihaste, chiar dacă-i vorba despre conţinuturi cu totul diferite…

  2. Si o injuratura ajuta putin…

  3. Sudalmele ne racoresc pe moment, dar, rostite intre patru pereti, nu schimba situatia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: