Lingaul lui Ceausescu si-a facut blog în loc sa fie cu glie pe piept

Vestea că Adrian Păunescu şi-a făcut blog am primit-o de la Daniel Todoran. Nu m-a mirat. Păunescu este incorigibil, fără ruşine, după ce şi-a prostituat talentul veritabil dându-i limbi grosiere lui Ceauşescu. Un tip cu onoare s-ar fi spânzurat în locul lui, după căderea dictatorului. Că un revolver era mai dificil de procurat chiar după decembrie 1989.
Alexandru Petria

14 comentarii to “Lingaul lui Ceausescu si-a facut blog în loc sa fie cu glie pe piept”

 1. da cine crezi ca va citi blogul paunescului? m-am uitat pe el,nimic interesant!

 2. Aia care citesc si blogul lui Iliescu.

 3. scurta recapitulare: este senator,are o revista,scrie poezii, acum blogul si dupa unele zvonuri va face o emisiune la realitatea tv. da cum dracu ,doamne iarta-ma ,le „duce” pe toate?!

 4. L-am vazut si eu pe Realitatea. Poezie de exceptie, si o vom citi pe blogul lui, insa prestare enervata in studioul tv pe tema amintirilor despre ceausescu si comunism!

 5. Eu as vrea sa se duca acasa si sa stea sa scrie. Sa nu-l mai vad la televizor. Am schimabt canalul…m-am uitat la niste filme politiste pe axn…

 6. Pt. Simona si TeodoraNu stiu de unde are resursele enorme de nesimtire.

 7. Ai grija, Alexandru, mare grija, brigazile rosii te urmaresc 😀 Tovarasii te vor acuza imediat si pe tine ca pactizezi cu „legionarii” 🙂

 8. oameni buni,nu are rost atita vorbarie despre personajul in chestiune. parerea mea (na ca acum vorbesc ca nea vacaroiu!)este ca paunu-asa il numim noi-e bolnav fara bai de multime.va mai aduce-ti aminte de „celebrele cenacluri”? erau mii de oameni pe stadioane,omul nu poate trai altfel decit sa fie adulat.

 9. Phosphoros, imi pun sare pe coada…Anca, omul acesta face rãu.

 10. da nu vorbeam de cit rau face, ma refer la faptul ca omul (paunu)este din cale afara de orgolios-adora sa se vada pe „sticla” sau sa fie in centrul atentiei.

 11. Au o vina si cei ce-l baga in seama.

 12. asa este. in anii ’90 cind facea „sezatorile” alea interminabile pe „tele7abc” stateam si pierdeam noptile. m-am lecuit!(asta a fost un fel de „mea culpa”)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: