Gunoi antisemit

http://ordinea-noua.blogspot.com/

8 comentarii to “Gunoi antisemit”

  1. Wow, cam atat cu toleranta pe care voi asa zisii „democrati” o clamati.Daca blogul meu este gunoi atunci da-mi voie sa spun acelasi lucru despre al tau.

  2. silviule, io zic ca omu nu e democrat, e retard, da uite ca asa am aflat si eu de blogul tau!!!

  3. Da, intr-adevar, foarte bine argumentat aritcolul…

  4. Petria, omul este pasibil de puscarie, vedeti ce a scris, antisemitul:”27 ianuarie 2008Slugarnicie prezidentiala, editia a 3-aPe 27 ianuarie este asa zisa „Ziua Internationala a Holocaustului” si la fel ca si in alti ani acesta a fost un bun prilej pentru cozile de topor ale poporului roman de a-si smulge parul din cap si de a se face pres (din nou) in fata puterii internationale iudaice.Conducand corul de aplaudaci si de romani vanduti, asa zisul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a afirmat: „Comemorarea victimelor Holocaustului înseamnă totodată evaluarea critică a trecutului, contribuind la formarea în spiritul adevarului a tinerei generaţii”.“În numele valorilor fundamentale ale statului de drept, România democratică îşi reafirmă, cu acest prilej, respectul faţă de memoria celor care au suferit şi angajamentul de a combate riguros, prin aplicarea legilor adoptate, discriminarea rasială, xenofobia si antisemitismul”.Nu-i asa ca vi se face rau de la stomac ? Fiindca in ce ma priveste ma lupt cu o puternica senzatie de voma atunci cand citesc despre limbile lungi si aplicate cu iscusinta pe care Basescu le da in fundul neamului lui Iuda. Acest Basescu este fara indoiala un nemernic si un tradator si in ceea ce ma priveste locul celor ca el este ori in streang ori la spitalul de nebuni. Tin totusi sa precizez in atentia „domnului” Basescu ca va veni o vreme cand toti cei ce si-au vandut sufletul si au tradat Romania, vor trebui sa raspunda in fata natiunii.Sa nu uite asta”

  5. Dupa extremisti trebuie doar sa tragi apa!

  6. Ca si dupa dumneavoastra de-altfel.

  7. pentru ciprian super stupid: pai ce mai stai lichea anunta autoritatile, adica pe aia pe care ii pupi tu in cur!!!

  8. silviu, blogul tau nu e un gunoi, e strigatul unui copil care are nevoie de consiliere , de caldura, de dragoste…dar lasa ca te faci mari si trece si cu extremismele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: