Homo, stop!

Codul familiei a fost modificat de catre senatori, specificandu-se ca familia inseamna casatoria unei femei cu un barbat, nu uniunea intre soti, cum era pana acum in lege. Schimbarea vrea sa inlature posibilitatea casatoririi homosexualilor.
Au dreptate parlamentarii?

14 comentarii to “Homo, stop!”

 1. normal ma ca au dreptate, sau nu?

 2. In sfarsit au facut si parlamentarii nostri ceva bun!

 3. De ce atata exces de zel din partea lor? Ca bietii poponari oricum nu se casatoreau intre ei. In concluzie, energie consumata degeaba, timp pierdut aiurea, si totul pe banii nostrii. 😉

 4. bine au facut! ca mai puneau astia(popo) de un mars si cine stie ce naiba de lege scoteau impotentii nostrii de parlamentari!

 5. Exact acum 70 de ani Romania era guvernata de niste forte politice care interziceau drepturile evreilor. Justificarea lor era similara cu cea a multor care acum nu sunt de acord cu casatoriile intre homosexuali. In orice caz va fi interesant de vazut daca cineva va ataca aceasta lege la Curtea Constitutionala. Deasemenea daca Basescu, care in 2004 a promis legalizarea casatoriilor dintre homosexuali, va respinge aceasta lege. Acum sa vedem daca a fost dragoste adevarata. Pana acum nimeni nu a incercat sa obtina legalizarea casatoriilor dintre homosexuali avand in vedere textul de lege care era. Deci doar praf in ochi… Drepturile homosexualilor sunt folosite in multe alte tari, in special in SUA la alegerile din 2004, pentru abaterea atentiei de la alte probleme. Si ce se va intampla daca se legalizeaza casatoriile dintre homosexuali? Este o intrebare care ai putea sa o dezvolti pe blog. Consecinte, schimbari, diferente, opozitii.

 6. Am retinut, Andrei cu dezvoltatul subiectului. In privinta lui Base,nu stiu daca a fost dragoste adevarata.

 7. Cred ca problema asta merita un referendum. Mama a trei copii, iti imaginezi pe ce puneam stampila!

 8. Imi dau seama, Simona.

 9. Daca o casatorie tine de intimitatea fiecaruia in primul rind, de ce sa ne bucuram ca unii, anume homosexualii, nu se pot bucura de aceleasi drepturi ca noi, astia heterosexualii? Numai fiindca in Biblie scrie de Sodoma? Fratilor, pe bune, de ce sa li se interzica sa se casatoreasca? Poate va mai ginditi, totusi, sau poate chiar scoateti capul dintre perne si cunoasteti vreo 5-6 homosexuali.

 10. Andreanum, eu n-am nimic propriu zis cu „casatoria” lor, ci cu cresterea copiilor adoptati dupa un asemenea act. Nu cresc ei traumatizati?

 11. eu cred ca un copil creste traumatizat daca este batut, abuzat fizic si psihic, constrins etc. Asa cum parintii heterosexuali nu traumatizeaza copiii prin actele lor sexuale decit daca ii silesc sa asiste la ele, tot asa si homosexualii nu au cum sa traumatizeze a priori si preventiv. Cred ca e un subiect zemos si simtim cu totii nevoia sa avem o opinie in privinta asta, desi foarte multi nu cunosc nici un homosexual si nici nu au citit vreun studiu din care sa reiasa ca un copil dintr-o familie de homosexuali e mai traumatizat decit unul dintr-o familie hetero.

 12. Andreanum, marturisesc ca nu cunosc nici un homosexual.

 13. Legi inutile.Cui ii pasa de casatorie, oricum?Important e ca homosexualitatea nu a intrat in ilegalitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: