Filiera securista: Adrian Nastase a fost sunat de Ristea Priboi?

Am gasit urmatoarele pe un blog nou (Ochiosu’, http://ochiosu.wordpress.com/):

„Surse bine informate in domeniul comunicatiilor, adica surse-beton, stiu ca unul dintre cei care s-au grabit sa-l felicite pe Adrian Nastase pentru revenirea in prima linie a PSD a fost Ristea Priboi. Sambata seara, la 23.46 ora Romaniei, lui Nastase i-a sunat telefonul. Pe ecran, un numar interesant: +9616.600.660. Cand a raspuns, surpriza, Nastase aude vocea lui Ristea Priboi, fost om de incredere, fost securist, fost sfatuitor de taina, combinator, incasator. Actualmente, putin lasat „la fund”. Discutia celor doi, purtata intr-un limbaj conventional, neutru, spun aceleasi surse, a durat 6.05 minute. Priboi i-a transmis lui Nastase felicitari, spunandu-i, printre altele, ca „era normal ca oamenii sa inteleaga ca poarta e deschisa”. „Te felicit, Adrian”, s-a incheiat discutia celor doi.
Este interesant faptul ca Adrian Nastase nu a intrebat unde se afla, de unde il suna Ristea Priboi. Potrivit surselor citate, numarul de telefon +9616.600.660. apartine unei personae particulare din Tripoli, al doilea oras ca marime din Liban (a nu se confunda cu capitala Libiei). Conform unor alte surse, la fel de bine informate, dar cu alt specific de activitate, posesorul telefonului folosit de Ristea Priboi este apropiat al omului de afaceri Mohamed M., care deruleaza importante afaceri in domeniile constructiilor si turismului. Mai interesant, un numar de telefon aproape identic il are Consulatul General Onorific al Romaniei la Tripoli, Liban.”

Este un fapt real sau o deinformare?

Alexandru Petria

4 comentarii to “Filiera securista: Adrian Nastase a fost sunat de Ristea Priboi?”

  1. domnu draga, dta ne spui o stire sau ne intrebi daca e o stire? (Mircea -Timisoara)

  2. Vă arăt ce am găsit. Nu este ştire fiindcă nu am confirmări din mai multe surse.

  3. Mai nea ziaristule da matale esti mai securist decat cei pe care ii acuzi! de unde pana lu’ hector ai tu informatii de astea!? ai cumva telefon fix cu disc ca pe vremea lui Ceausescu???? Sictir frustratilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: