Gheorghe Flutur da mita electorala in Suceava?

Am văzut filmuleţul prima dată pe blogul lui Iosif Buble.

15 comentarii to “Gheorghe Flutur da mita electorala in Suceava?”

 1. si se aude clar cand spune ca da bani si aluia 🙂 Cand imi dai articolul sa il postez si eu?

 2. nimic nou sub soare,nemernicii astia is in stare sa-si vinda si sufletul numai sa se vada alesi!parca-l vad pe molie asta,cum ar nega ce se vede si din avion,brr,atit de antipatica creatura,pacat de insecta cu acelasi nume!

 3. Nu este un articol Ioska. Este prima pagina a REALITATII mele, pe care afirm ca redactia va vota cu Nicolae Moldovan şi îndemn şi oamenii să facă la fel. Ce ziar de la noi a mai făcut aşa ceva? La americani multi procedează astfel. Daca vrei, îţi trimit mâine, fiindcă CD-ul este la tipo.

 4. hehe 🙂 tot nu e cu mici si bere ca la mitici 🙂 cu chef si lautari, cu Gutza 🙂 Ce ai fi vrut Anca??? Mozart? Straus? Un vals ceva … lasa ca e bine , e de la noi di la moldavia

 5. aratati-mi si mie unde se vede in imagini cine ia banii.se vede doar ca omul se indreapta cu bani in mana inspre stanga, unde sunt niste copii, dar niciunul dintre copii nu intinde mana dupa bani, si gata, cadrul se muta. unde se vede ca banii au ajuns la niste oameni care i-au bagat in buzunar si nu la niste oameni aflati la o masa, care adaunau donatii?eu garantez ca psd-ul nu se duce cu asta in instanta. potrivit legii, cel care acuza trebuie sa dovedeasca fara urma de tagada ca varianta sa este cea reala. iar in cazul asta nu se poate dovedi.

 6. Ati vazut ca o parte din tara e saraca. Se bucura si pentru 50 ron. trist.

 7. mensa: neimportanta dovada, e important gestul. Nimeni nu merge la instanta… ca doar nu se mananca intre ei. E pe baza de marketing si PR, dupa alegeri toata lumea reia afacerile impreuna si „succesuri” in linie 😉

 8. cum adica nu e importanta dovada? adica un om e acuzat de mita electorala dar nu conteaza ca nu exista o dovada in acest sens? in ce lume traim?judecata se face in instanta, nu pe blog, nu pe tv si ni in partide. nu iesi in public lansand macar ipoteza mitei electorale daca nu ai nici cea mai mica urma de dovada.judecata publica e de pe vremea ailalta, credeam ca am evoluat.eu nu vad in film, avand o rezolutie atat de slaba, nici ca flutur ii da banii omului ala. se vede ceva da’ nu pot sa bag mana-n foc ce e. iar pe presupuneri n-am de gand sa-mi dau cu parerea, ca nu-s nici la realitatea tv si nici la antena 3.

 9. vezi? o fumigena,desi moliile dispar daca dai cu fum,asta nu se lasa,si dai si lupta!

 10. Satârul, piaţa publica, ţeasta rostogolită într-un coş. E aşa ceva sau un biet filmuleţ care provoacă dureri?

 11. astept coane Petria prima pagina de maine.

 12. hehe,vad ca nu mai esti „tov petria”,ai fost avansat!

 13. Mie mi se pare ca ceea ce faci cu indemnul la vot este asemanator cu ceea ce fac cei de la reporterspecial de bistrita zilnic fata de PDL. Nu te compromiti ca ziarist???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: