Negarea holocaustului pe blogul pupincuristului Cristian Pătrăşconiu

De la Lilick am primit informaţia despre un scandal de pe blogul personajului amintit în titlul. Poate că ar fi cazul să se sesizeze şi procurorii. Detalii http://patrasconiu.blog.cotidianul.ro/2008/06/20/regele-mihai-regina-elena-holocaust/. Petru Clej, n-are rost să vă risipiţi inteligenţa într-un stabiliment intelectual rău-famat!

6 comentarii to “Negarea holocaustului pe blogul pupincuristului Cristian Pătrăşconiu”

  1. Ufff..trebuie sa explic putin. Cristian Patrasconiu a avut o initiativa foarte buna, si anume de a posta interviul lui Petru Clej cu Regele MIhai. A facut-o insa putin inconstient, pentru ca oricine poate stii aversiunea unora dintre cei care posteaza acolo pentru orice sau oricine e sau doar pare a fi un adversar al presedintelui Baselu. In cazul asta atat Regele mihai cat si saracul Petru Clej care a picat la mijloc intr-un loc pe care nu-l cunoastea. De aici s-a nascut razboiul la care m-am referit. Foarte important insa ar fi modul in care gasesc de cuviinta sa se exprime aparatorii presedintelui. Ar imbratisa orice, chiar si negarea holocaustului, numai sa-i atace pe non-basesti. Au venit evident si cu „teze” din Roller, Ana Pauker, Dej..legate de Rege si averea „furata” de el. S-au referit la defectul de vorbire..Tot bagajul de insulte pe care il cunoastem bine. Din pacate si cei mai de bun simt postatori de acolo, de la C Patrasconiu, sunt manipulati sa atace in haita de cativa, vreo 2-3…Singurul lucru pozitiv in toata chestia asta e ca ei, cei mai fanatici pro-basesti, stau grupati acolo si nu prea circula in afara. :))) Din punctul asta de vedere consider ca Patrasconiu face un lucru minunat. 🙂

  2. Acolo trebuie dat cu spray anti-dăunători.

  3. @AlexCiteste ecourile de pe site-ul Romania Libera in viitor, si poate postezi ceva. http://www.romanialibera.com/editorial/editorial.php?step=ecouri&id=362

  4. Domnule Petria, ceea ce fac, o fac deliberat, pentru că, la urma urmei, și asta i-am spus și domnului Pătrășconiu, „there is no such thing as bad publicity”.În afară de cei cinci sau zece isterici care făceau scandal, fiți sigur că am atras mult mai mulți cititori pentru revista ACUM. Metoda e garantată.Și pe urmă, nu uitați că în calitate de jurnalist am obrazul extrem de gros, așa că ceea ce am citit pe forumul acela – nevinovat altfel – e floare la ureche.Eu sunt obișnuit cu „anti-român”, „trădător”, „vândut”, „jidan” și altele care nu pot fi reproduse.

  5. Vă invit să citiți articolul „Bye-bye BBC, ne vei lipsi…” de pe pagina săptămânalului electronic ACUM http://www.acum.tv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: