Geoana cu fusta lunga

Mircea s-a sculat. Mircea s-a ras. Şi-a băut cafeaua. Şi-a ajuns azi la o întâlnire cu femeile pesediste.
Mircea s-a simţit în formă şi apt să cuvânte. Şi-a grăit.
Mircea a zis şi liniştea s-a lăsat. Lungă. Lungă cât lungimea fustelor elogiate. Mircea a lăudat fustele colegelor. Ale amazoanelor lui. Care nu sânt ca ale altora din celelale partide. Scurte. Lângă bluze decoltate şi creiere mici, a zis.
Mircea s-a sculat. Mircea s-a ras. Oare pentru ce s-a sculat?

UPDATE: Vedeţi degrabă ici http://sebastian-corn.weblog.ro/2008-07-04/426374/Be%C5%A3ie-rom%C3%A2neasc%C4%83-la-Tripoli-de-Liban.html#comments

5 comentarii to “Geoana cu fusta lunga”

  1. Nu degeaba şi-a transformat porecla în renume. Şi după grupul de Ane Pauker format din madam Buruiană şi madam Nicolai Rovana e următoarea pe listă.Propun pantaloni scurţi, roşii cu sigla-n faţă.

  2. De reţinut. Interesant. Sexy???

  3. vă mulţumesc pentru linkuire. cât despre d-l Geoană… off! v-am citit profilul şi, chiar dacă sunt un bucureştean care-şi iubeşte foarte mult oraşul, nu m-am putut împiedica să nu-mi pun problema: cum ne-a înregistrat un ardelean care a stat pe aici vreme de patru ani?de aici, legătura cu Geoană. el este un ins cam emblematic în felul lui. are o anumită pregătire, fără discuţie, poate să vorbească elegant (dacă vrea), ştie să-şi poarte costumul şi cravata numai că, am senzaţia că apropierea de caşcaval l-a cam decăzut în mulţimea de inşi care îşi imaginează că moaca-de-om-cu- mânecile-suflecate aduce voturi. cu alte cuvinte, şi-a sacrificat o anumită imagine pentru sus-numitul caşcaval.eh, nu sunt chiar toţi bucureştenii aşa – asta doream să vă spun.

  4. Sigur că nu sunt. A fost prost si azi Geoana.

  5. PS Nu por să spun că nu m-am înţeles bine cu bucurestenii, dar nu m-am acomodat cu relieful. Îmi era dor de dealuri, de paduri, de munti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: