Cei mai penibili bloggeri

Din Romania, fireste. Va provoc sa-i numiti pe primii trei. Daca aveti chef sa lungiti lista, nu-i rau. Se supara eventual doar nominalizatii.

Update-
Topul meu:

1.Patrasconiu, Mihnea Georgescu
2.Zoso, Traian Ungureanu
3.Elena Udrea, Sutu

Categoria WC(mai degrabă budă)- Călugărul Teofil

41 comentarii to “Cei mai penibili bloggeri”

 1. Ion IliescuElena UdreaArhi

 2. 1 Io (in sfarsit sunt pe primul loc, am infrant !)2 Dancu Vasile3 Udrea Elena

 3. Singurul care m-a stupefiat a fost si ramane unicul – din fericire – Mihnea Georgescu. In rest, n-am retinut pe nimeni. Vor mai fi si altii.

 4. Din pacate nu blogeresc foarte mult asa ca…sa ma gandesc putin…:Udrea ElenaZosoPatrasconiu la Cotidianul..asta stiu ca o sa te supere dar Nicu Moldovan are un blog foarte slab (cred ca l-a facut doar pentru imagine)

 5. errr… urmaresc cam 500 de bloggeri zilnic… penibili, in viziunea mea, ar fi MG, VC si AB. Las pe tine sa-ti imaginezi ce inseamna fiecare. Primul e usor si a fost deja mentionat.

 6. Da, fratilor, Mihnea Georgescu ala e chiar penibil…Am intrat si eu de vreo 2 ori la el si mi s-a facut greata, mai greata decat la oricare..Asa ca e pe primul loc. Uitasem de el (nici nu mi-am propus sa il tin minte vreodata0; am intrat din greseala la el cand a intrat in „conflicte”cu Petria.

 7. A. Mihnea GeorgescuB.PatrasconiuC.Traian UngureanuD.ZosoE.Victor CiutacuF.Elena Udrea

 8. Adrian NastaseIon IliescuVictor Ciutacu

 9. Mult iubite şi stimate Domnule Petria,Vă mărturisesc calda mea apreciere petnru aprecierile (nemeritate!) pe care mi le acordaţi cu prisosinţă de atâta amar de vreme. Mă tot gândesc cum să vă răsplătesc strădaniile. Fiţi fără grijă, voi găsi o modalitate eficientă. Mihnea GEORGESCU nu rămâne niciodată dator.

 10. Îmi cer iertare, distinse domn, că nu voi onora invitaţia dvs. de a nominaliza bloggeri penibili, dar nu îmi stă în caracter să arunc anateme sau să fac pe judecătorul.În speranţa că veţi înţelege,Rămân al dvs.,Mihnea GEORGESCU

 11. toate blogurile portocaliitoate blogurile pupincuristevasile dancuandreea marin

 12. Petria,de ce nu-i dai peste bot lui Georgescu, care te ameninta fara rusine? Pe unde esti?

 13. Chiar petria nu l-a nominalizat pe georgescu deloc. El a propus un top si cine a vrut a raspuns invitatiei. Fiecare spune ce vrea, sunt parerile fiecaruia; daca mie mi se pare ca a lui MG este cel mai „bun” asta spun si gata- fara suparare. Omul invata, daca vrea, daca nu ramane in continuare intr-o directie.Nu cred ca cineva si-a propus sa sensibilizeze pe cineva.

 14. Mihnea Georgescu, număraţi până la 10 şi respiraţi adânc. Cu ce v-am stresat?

 15. Stimate domn Marius,Hai să nu negăm evidenţele. Domnul Petria a făcut şi dânsul 3 nominalizări. E adevărat că nu a avut bărbăţia să le facă deschis. Dar a postat la tag-uri trei nume de bloggeri:1. Călugărul Teofil.2. Mihnea Georgescu.3. Zoso.Dacă veţi avea curiozitatea să daţi click pe aceste nume de categorii, veţi observa că dl. Petria a dedicat numeroase articole critice fiecăruia dintre noi. Deci „preferinţele” dlui. Petria sunt evidente. Cu stimă,Mihnea GEORGESCU

 16. sandule,mai bine ne puneai sa-i numim pe ai de-i simpatizam!

 17. Nepreţuitule domn Georgescu, ordinea nu este aceasta. De fapt sunt mai multi pe fiecare loc.

 18. Nu citesc decât ceea ce îmi place. Unde mi s-a părut penibil prima oară, nu am mai intrat. Nu am un clasament.P.S.Comentariul Ancăi este de nota zece 🙂

 19. Alandra, nu-ţi place adrenalina? Nu cred.

 20. o sa beau de fericire ca mati nominalitat

 21. Marius, ai venit cu înţelepciune de acsă

 22. Stimate domnule Georgescu, vorba unei inerlocutoare, daca nu iti place blogul nu intri, si gata. Si eu aplic la fel; am intrat o data-de doua ori, am vazut si la revedere! Dar daca nu ne place ceva nu inseamna ca trebuie sa tacem.

 23. Alexandre, pe calugarul teofil chiar nu trebuie sa il pomenim; ala nu e blog, ala e WC. Chiar nu merita nici macar scris.

 24. Nutzyka Udrea – cocalaresco-pitziponcist de plictisitorTraian Ungureanu – apocaliptic de plictisitorZoso – plictisitor de plictisitor

 25. Am scos-o 🙂 Incercati acum , ok ?

 26. hahaha! fain top ai,sandule!!!

 27. Multumesc. Si le multumesc si celor nominalizati.

 28. PS Mos Călifar- am incercat, dar e tot asa.

 29. aoleo, Alex…ce gaselnite ai. ma ucizi lent.pai…. – nu-mi plac blogurile politicienilor (exceptand-o pe Corina Cretu…care e o tipa ok. si intri cu placere sa-i dai binete…nu neaparat sa discuti despre politica si amprentarea tiganilor). – nu-mi plac blogurile jurnalistilor. sunt narcisisti. mint mult. (exceptie facand blogul de fata…care-i teribil de interesant…si greu de imitat si evident, blogul Simonei ….care e o tipa pe cinste si struneste bine conversatia.)

 30. Inah, mă refer la toate personajele din blogosfera romaneasca, nu doar la politicieni si ziaristi. Nu incerci un top?

 31. dragule prieten..sa zicem…ca prea ma ispitesti..si stii ca nu ma pot abtine:1. nastase, udrea, cristi diaconescu (pe al lu nelu…nu-l stiu…am intrat o singura data si m-a luat vertiju)2. ciutacu, oana dobre si alti antenisti talentati(brrrrrrrr..ma ‘nerveaza)3. morar (si ala ma’nerveaza)nah..:))

 32. 1. Traian Ungureanu, Patrascoiu, iliescu, nastase si or mai fi.2. Morar & Morar3. nutica udrea ultima dar nu cea din urma 🙂

 33. Nu ne deosebim cu mult Shadow.

 34. Recunosc ca pina acum nu stiam de calugar si de MG (oricum is prospat intrat in lectura blogurilor)! Si am facut greseala sa caut si sa citesc doua persoane mentionate! Si consider ca este necesar un tratament de prim ajutor urgent respectivilor: MG – plegomazin iar „calugarului” – doza dubla plegomazin si camasa de forta!Sincer.. consider ca e pierdere de timp sa fac un astfel de clasament!Citesc unde imi place, comentez, intru in polemica daca e cazul cu o singura conditie: sa existe capacitatea de a intelege o discutie! in cazul celor doi… no comment!

 35. 1.IT Morar2. Roncea3. Traian Ungureanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: