O politiciana nepereche. For men and women


În ce-i constă unicitatea?

6 comentarii to “O politiciana nepereche. For men and women”

  1. La o vedere superficiala ( ca ma grabesc 🙂 ) in tonajul de aur/platina pe centimetrul patrat…

  2. Asta le ingroapa pe toate in aur (bijuterii de valoare aur,platina , briliante), toale numai de firma, parfumuri de $2000/10ml , viloaie si terenuri,opere de arta. Pe bune.

  3. E, probabil, singura muiere din lume care se umple de aur din cap pana in picioare, dar uita sa-si puna cercei. Pe principiul „aseara ti-am luat cercei si-acu’ te vad fara ei”, cu tot cu urmarea logica si fireasca „sa stea spanzurat ca ei”. Parerea mea…

  4. valeu,ce de metale are tanti! cum se descurca cind sint descarcari electrice? hihihi!!la picioare nu si-o pus niscaiva inele?

  5. pai, io zic ca madama e unica neica…mai reusi careva sa scoata pret mai bun ca ea..pe o bojdeuca de la filiasi?si sa gaseasca un prost mai mare ca petromu sa-i dea 200.000 euro pe cazatura aia de casa?totul legal, evidement…ca „ei” sunt cinstiti…nu ca astia de acuma…”ei” au fost mari profesionisti in ale hotiei legiferate..si tara o mers brici..economia duduia…2.5 milioane de amarati au luat drumu probegiei de bine ce era…ma minunez cum de mai au tupeu sa scoata capsorul ala hidos acuma..si sa dea lectii de moralitate poporului nerecunoscator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: