Represiunea comunista, materie obligatorie in scoli


“Este o spălare a creierului ce se întâmpla acum, se programează nişte generaţii care nu îşi vor cunoaşte trecutul”, a declarat recent Ana Blandiana, preşedintele Fundaţiei Academia Civică. Poeta doreşte introducerea în şcoli a unor ore obligatorii de studiere a represiunii comuniste. Iar materia ar urma să fie obligatorie şi la bac.
Am observat că presa n-a mediatizat subiectul după cum s-ar fi cuvenit. Nu erau sânii Andreei Marin.

7 comentarii to “Represiunea comunista, materie obligatorie in scoli”

  1. Inca e bine ca o mai putem numi scoala….

  2. Cuplul Basescu-Tismaneanu a condamnat comunismul. Ce nevoie mai e ca sa fie materie obligatorie in scoli si Represiunea? Doar dac-o mai iesi un gheseft sau ar da bine la popor!PS: Hai, lasa-ma cu sinii! Nu i-ai vazut in „Cancan”? Ce dracu’, alea sint tite? Zice ca vrea 500.000 € pe pozele lor! Dupa trei-patru ani o sa fie doua biete clatite. Tocmai de aia cred ca cere, acum, atit!

  3. petria ta,chiar ea vorbeste? atunci sa se predea in manuale cit de ” oropsita” a fost,facind parte din gasca lui gogu radulescu! cam multa ipocrizie!!

  4. Anca, Blandiana a dat dovadă de curaj pe vremea lui Ceauşescu. Să nu bagatelizăm totul.Oliver, pentru ca puştimea să nu umble cu Che pe tricouri…Marius, e un fel de-a zice.

  5. Să fim serioşi asta e ipocrizie. Marii comunişti sunt acum mari democraţi.

  6. Anca e prea finuta!Eu zic sa se predea in scoala „tavalelile” blandienei cu Gogu Radulescu, intru starpirea, din interior, a comunismului!capitalistu’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: