Pula. Mod de utilizare


Prietenii ştiu că nu sunt un tip care am traseu pe cărările conformismului. Că nu mă speriu de cuvinte, de zeama lor uneori frustră, de intervenţiile contra îmbâcselii generale.
Scandalul de la I.C.R. din New York
http://www.badin.ro/2008/07/falusul-puturos-al-lui-patapievici.html, însă, aruncă în discuţie adecvarea limbajului artistic la locul folosirii.
Cum nu cred că e normal să vorbeşti de sodomie la azilele de bătrâni ca director al unuia, să expui picturi blasfemiatoare într-o biserică fiind preot şi să zici că Mohamed a fost pedofil sorbind ceai, ambasador creştin invitat în casele arabilor, tot cam aşa este şi cu amalgamul de pule, spermă, zvastici ce-a potopit un spaţiu oficial al statului român din metropola americană. Ce este OK într-o galerie privată, este de nedigerat într-o instituţie plătită din bani publici pentru promovarea ţării.

UPDATE 26 iunie- Poliţia americană s-a apucat să ancheteze cazul. Amănunte pe blogul lui Andrei Bădin.

19 comentarii to “Pula. Mod de utilizare”

 1. Ai citit comunicatul ICR ? Incredibil. Auzi expresie : „proiectil de sperma”. Pentru zvastica, eu pe bune i-as trimite o scrisoare prin email ambasadorului SUA in Bucuresti.

 2. Domne’ sincer vorbind n-avem ce face : pe ei ii doare-n pula de noi si noi ii consideram niste puli. Simplu.

 3. Or fi fost loviti de proiectilele cu pricina daca vorbesc ei asa de aplicat despre! Io propun sa se puna chiar marii artisti.. si cei de la ICR in vitrina! Ar fi mai sugestiv! Ar intelege si americanii cita prostie si nesimtire grobiana este la conducere la noi!

 4. Sa pui zvastica pe un calut jucarie de copil si sa numesti lucrul asta arta mi se pare bolnavicios de-a dreptul. Interzicerea pe blogul lui Patrasconiu mi s-a tras tocmai de la retinerea mea cu privire la modul in care a fost pus HRP presedinte la ICR. Si s-a dovedit ca am avut dreptate sa imi pun o asemenea intrebare

 5. Marius, aşa-ţi trebuie dacă mergi pe la rataţi.Alandra, trimite la ambasadă…Califare, Paul, de ce sunteţi răi cu nişte gingaşe făpturi?

 6. prima si ultima, sper, lectie de acest gen in ale bloggeritului

 7. Sunt de acord cu tine aici. Trebuie să înţelegem diferenţa dintre spaţiul public şi cel privat.

 8. fratilor,asta-i gasca cotrocenista? ce vreti mai mult?

 9. Alexandru, mai exact între cele private publice şi cele ale statului, îndeosebi acelea care doresc o reprezentare a ţării.Vreau, Anca, fiindcă ei o feştelesc şi pe banii mei.Mariuse, învăţăm din greşeli. Şi eu am păţit aşa cu luni multe în urmă, când eram virgin pe net.

 10. Am primit o poza la mine pe blog pe care n-o pot expune sub nicio forma, dar la tine s-ar potrivi. Te rog, intra la mine si ia-o (la comentarii). Link-ul dat nu e complet. Sfarsitul lui e faluspata2.jpeg

 11. rectific:/faluspataxz2.jpg

 12. Ma bucur ca te-ai descurcat. Eu o vazusem ca mi-a intrat comentariul complet pe mail. :)))) Acum ai si ilustrat perfect articolul:)))

 13. 🙂 Petria Petria, iti place arta si chiar cultura observ 🙂

 14. Sa nu se supere hartistul underground cu pricina, dar se potrivea mai bine un papion in locul esarfei „leopard”… :)Oricum, se vede ca-l iubeste pe Pata, ca l-a „vazut” tare frumusel…

 15. Cristi, sper că m-am făcut înţeles.Lulutza, aşa l-a făcut mama lui.

 16. sunteti pe langa complet!acelasi miros de turma, aceeasi atitudine de saritura-n oala cu lapte, daca nu rau intentionati, atunci naivi in imbratisarea dumei cu si despre nazisti la NY. asta e sora cu arestarea nemtilor in bucuresti, pe motiv c-ar fi anarhisti; cam acceasi tangenta cu realitatea in abmele cazuri.intrebare simpla: daca evenimentul de la ICR NY, ii un pisat in ploaie, cum se face ca nu gasim nici o reactie de genul in presa americana? din contra… sau care e logica, ca nu ma prind 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: