“Orgiile mitocăneşti” ale lui Băsescu & alte cele

“Ilustrată superlativ de cazul Băsescu, în care orgoliile mitocăneşti, interesele de gaşcă, proastă creştere, incompetenţa şi neruşinarea îşi dau graţios mâna, viaţa politică de la noi pare, tot mai mult, o afacere între mafioţi.”

“Sunt departe de a împărtăşi simpatia multora dintre gazetari faţă de fostul căpitan de vapor ajuns multiplu ministru. N-am apreciat niciodata umorul lui cam grosolan, şmecheria unsuroasă a superiorului care se bate pe burtă cu subordonaţii.”

“Nesimţirea lui Băsescu and comp. va atinge dimensiuni tropicale, acum, după ce ultimul ghimpe ce le stătea în cale a fost smuls. Ştiindu-se intangibili, şantajând cu neruşinare cârpele de la guvernare, ei îşi vor da, cu încă mai multă agresivitate, arama pe faţă”.
Citatele le-a cules bloggeriţa Alandra din „Masca de fiere”şi “Încet, spre Europa. Interviu cu Vladimir Tismăneanu”, volume apărute în 2000 sub semnătura lui Mircea Mihăieş, actualmente vicepreşedinte la Institutul Cultural Român.

3 comentarii to ““Orgiile mitocăneşti” ale lui Băsescu & alte cele”

  1. asa si? mai era ceva de demonstrat,ce caracter pe lingaii astia? in 2000 il suduia ,cu naduf,acum e in extaz fata de tatuc! ce rusine!!!

  2. Mihaieş nu e Ungureanu. E altă treabă.

  3. VT era instrumental ca intotdeauna. Ls acea data, opinia sa era menita sa il apere pe Petre Roman, demontat grobian de Basescu de la sefia PD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: