Păunescu nu-i prost. E doar laş

Desigur că este strigător la cer că Adrian Păunescu a fost numit în comisia parlamentară care va ancheta activitatea Institutului Cultural Român. Desigur că o asemenea tristă figură ar trebui să aibă bandă adezivă peste gură. Dar tot desigur e că a ajuns parlamentar votat de români, nu de extratereştri. Poetul, cândva de valoare, a simţit însă că a intrat pe un teren ultra-expus, unde mişcările n-o să-l favorizeze în viitoarea campanie electorală. De aceea a declarat pentru Ziare.com: „Recenta mea numire ca membru al Comisiei care trebuie sa verifice felul in care s-au cheltuit fondurile Institutului Cultural Roman nu este potrivita pentru mine. Toata viata am fost eficace in pozitia de avocat, nu de procuror. Nu accept sa mi se ia drepturi, dar nu pot sa accept sa mi se acorde privilegii si insarcinari care nu imi trebuie si nu mi se potrivesc”. Ce argumentaţie de şmecher, paravan pentru laşitate!

10 comentarii to “Păunescu nu-i prost. E doar laş”

  1. nu-i prima oara cind are un comportament de las! are un comportament duplicitar,ca poet a fost bun,pacat de caracter!!

  2. Cu trecutul său, s-a gîndit că iese ciufulit de curăţătorii papucilor lui Patapievici.

  3. Aşa mi-e o scârbă de toţi…

  4. eu mi-amintesc ca, intr-o vreme AP a fost si procuror. Acum ii convine, probabil, sa joace rolul avocatului. Cel de judecator i-a fost interzis mai demult.

  5. A fost tot ce i-a dictat interesul, Simona.

  6. Cum adica a fost votat de romani ? Nu crezi ca a fost votat de partid ? Nu a fost pe liste electorale ? A fost cumva independent ?

  7. Cum suna:”Poetul, candva de valoare”?Nu suna bine, pentru ca poezia buna nu i-o poate lua nimeni. Iar maculatura au avut toti poetii. In rest, fiti mai toleranti!

  8. Canadianule, un partid nu e format din oameni?Ioane, mă refer la cum scrie acum.

  9. Petria e om de litere si ziarist iar morfologia gramaticala a limbii romane e scula cu care lucreaza zilnic.Eu sunt un cititor anonim si si pot sa fac un pleonasm : ” pasarea zboara prin aer” …. un ziarist ar trebui sa spuna lucrurile limpezi : Partidul care l-a facut senator pe Paunescu e partidul……. Ca partidul ala e format din romani nu’i un pleonasm ? No hard feelings !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: