Bine ca l-au saltat pe Piturca

Asta cred, sătul de golăniile din fotbalul autohton. Piţurcă trebuia să meargă la DNA când a fost citat, nu să se ajungă să se emită mandat de aducere. Aşa făcea un om care respectă legile.

10 comentarii to “Bine ca l-au saltat pe Piturca”

  1. corect,acum il dau neste unii victima!!poi nene cind sfidezi justitia meriti sa fi ridicat ca un borfas!!sa vezi ce spumega jiji la rtv!!

  2. L-am văzut pe Beeee. În accepţiunea procurorilor, el este infractorul… Cum să nu spumege?

  3. pãi M.Badea, la (te)-n gura presei, zice cã esti un bou („uite un bou, Petria!”) dacã respecti legile!io, sã mã duc sau sã iau vaporu’?

  4. nu sunt de acord cu ce au facut tipii astia de las DNA sau de unde or fi. Ei au facut asta pentru publicitte sa vada prostimea ca ei lucreaza in corputia din fotbal. Nu imi place Piti de nici o culoare dar daca stiau ca vine de la Viena cu avionul cum mama lor nu stiau unde sta si i-au trimis citatiile pe vechea adresa si la FRF. Asta e populism. Niste amatori dornici de publicitate s a vada lumea ca de fapt ei lucreaza in ciuda faptului ca inca nu au dovedit nici un caz de coruptie in fotbal.

  5. Moshu, n-am văzut emisiunea, dar am înţeles că a zis că este o prostie poziţia mea. Ai cumva înregistrarea?Dacă a zis bou, înseamnă că aşa e el.Marius, nu mor de dragul DNA. Dar oricare dintre noi, dacă primim mai multe înştiinţări să mergem la Parchet să dăm nişte declaraţii, mergem. Nu le dăm cu flit procurorilor.

  6. Ba eu zic ca trebuie sa le dam cu flit pentru ca isi fac publicitate doar; spune-mi un corupt dovedit de DNA???Si in plus, ca a stiut de ele sau nu, nicio citatie nu a ajuns la el acasa.Bine ca au fost in stare sa afle cu ce avion vin sa il salte dar nu i-au stiut adresa actuala.Ei au nevoie doar de a vedea lumea la tv ca se fac ca lucreaza.Stiu si eu vreo 2 procurori..si vai de capul nostru….

  7. regret, n-am înregistrarea dar cred c-o gãsesti pe site-ul antenei.

  8. petria ta,io vazui emisiunea!!vad ca astia au un slogan mai tare decit al comunistilor! „cine nu gindeste ca noi e un dobitoc”!!urit!!emisiunea o poti vedea pe siteul antenei!

  9. Momentan nu pot să şi aud, fiindcă nu-mi merge sunetul la calculator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: