Fascisti romani pe net

Ici http://lupta-ns.blogspot.com/2008/11/conflict-declansat-de-garda-maghiara.html. Este blogul unei organizaţii intitulată Naţionaliştii Autonomi.

Si aici http://www.victoriafinala.com/. Site-ul se numeşte “Victoria finală”. Găsiţi “Mein Kampf “ de Hitler în română.

# Un dram de normalitate https://alexandrupetria.wordpress.com/2008/11/13/amprenta-ii/

9 comentarii to “Fascisti romani pe net”

  1. La fotbal se traseaza granitele politice din nou…? Asa sa fie oare…? Noi suntem de vina… Prea ii bagam in seama! La noi in tara… nu am cuvinte!Daca tineti minte Zagrebul se rupea in doua (politic si social) tot dupa un meci de fotbal. HULIGANII!Trianonul nu sa poata sa fie „omorat”!!! SPER!Salutari! Va urmaresc in continuare cu drag si interes!Horatiu Budacean (Dej)http://realitateadincutie.blogspot.com/(colectie de fotografie)

  2. si ce parere aveti despre fascistii acestia? daca tot ne sunt recomandati, sa stim si noi.numa bine

  3. Nu ma miră! Atâta timp cât fascismul este susţinut şi chiar propagat de Presedinte (vezi icr-basescu), mă aştept chiar la mai mult. Nasol este că reacţia „anti” este aproape inexistenta.Alandra

  4. mai mult ca sigur,site-ul ii realizat de careva care are sub 18 ani,si vrea sa se laude in fata fetelor de la el din liceu.nu exista nici o organizatie de genul ala…mult zgomot pt.nimic.

  5. nationalismul nu este nimic de lauda, din contra, e rusinos in ziua de azi sa fi nationalist…nu ar strica ca si fetele de liceu sa stie pe ce lume traiesc si in mai ales in ce tara. realizatorul saitului nu are 18 ani, e doar un absolvent al facultatii de istorie, dar, din cauza convingerilor sale, cu siguranta e socotit un neghib de voi cei care nu mai aveti nimic sacru sau macar de respectat pe lumea asta. cu siguranta, sunt unele opinii mai mult sau mai putin inutile, sa le zicem asa, dar daca tot sunteti atat de toleranti, ce ar fi sa ii ascultati un pic ce au de zis acolo, nu de alta, dar poate e si o farama de adevar si…adevarul doare. cu stima!

  6. Nenea petria, eu ma tot uit pe saitul ala si in afara de linkurile alea ce sunt discutabile (chiar nu au nimic comun cu saitul) nu vad nimic rau. Stau si ma intreb unde vede domnul petria fascism?Poate primim o explicatie ca pana acum a vrut doar sa dezinformeze.Numa bine si rau la nime’.Ion a lu’ Marandei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: