Incendiar

Semnalat de Marius Mina.

7 comentarii to “Incendiar”

  1. Au sucit-o, au dat-o in „simulare”

  2. Da, asa spun Olteanu si Dan Andronic.

  3. Un eveniment pe care presa il ignora total…de ce ?la ora 13.25 in fata la intrarea Romaero langa sediu GSP in sensul de mers Aviatiei – Baneasa Mercedesul lui Turcu actionarul lui Dinamo, cel caruia Primarul Andrei Chiliman i-a demolat constructia ilegala din parcul Herastrau, in care se aflau Bogdan Olteanu si Cristi Borcea a acrosat grav un Hyundai galben i 10 care vroia sa vireze pe sensul opus prin fata masinii noastre. Mercedesul mergea pe linia de tramvai din sens opus incalcand astfel si cele mai elementare reguli de circulatie. Nu ar fi foast asta atat de grav, dar imediat dupa accident ceea ce m-a revoltat cel mai mult a fost atitudinea caineasca a celor 2 pasageri respectiv Bogdan Olteanu si Cristi Borcea care imediat dupa accident si-au tras caciulile pe ochi si au tulit-o mojiceste dand imediat telefoane probabil sa aranjeze scenariul acestui accident.Bogdan Olteanu alerga pe ultima suta de metri de campanie cu petitiile cetatenilor , in lupta cu rechinii imobiliari.

  4. Curioasa explicatie cu “simularea” olteneasca , avand in vedere ca in filmulet, Calin Popescu Tariceanu nu scoate nici o vorba, nicidecum sa incerce a-i tine piept “adversarului”.

  5. Tu ai fost in masina? Dă la tine pe blog, ca preiau şi poate vor da si alţii.

  6. pana la urma nu putea Olteanu sa acuze de „Fenechism” de fata cu Tariceanu. Asa se face inaintea unei emisiuni de dezbatere electorala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: