Prostituata moralista

Guristul Cristian Patrasconiu de la “Cotidianul” vorbeste de posibilele aliante ca PD-L sa acceada la guvernare. Le numeste “a doua solutie imorala”. Nu dau link, cine este interesat gaseste postarea.
In inteligenta sa, nu-si pune deloc problema ca PD-L sa ramana in opozitie, daca tot clameaza ca doar ea este imaculata, restul fiind zoiosi moral.

6 comentarii to “Prostituata moralista”

  1. Domnul Parvulescu este la fel de inteligent, de bun si de cinstit ca si cei pe care ii ridica in slavi. Putere fara glorie.

  2. Scuze. Ma gandeam la Parvulescu de la PRO democratia. Patrasconiu, tot Cristian si asta.Ambii amandoi la fel de curati 🙂

  3. După evenimentele sângeroase din Decembrie 1989, poporul român a tot aşteptat (încă mai aşteaptă) cu înfrigurare şi reale speranţe ca în locul mercenarilor plătiţi de noi sa ne jupoaie, să se ridice la conducerea statului cineva competent care ştie să lupte pentru cauzele demult pierdute ale poporului. Partidul reprezintă un trib al epocii moderne, nu putem avea prea multă încredere în el. De-a lungul zecilor de ani, la guvernare s-au perindat toate partidele importante de pe scena politică, nu au rezolvat mare brânză. În urma votului de ieri, nu a câştigat nici „dreapta”, nici „stânga”, a câştigat clasa politică şi a pierdut poporul – pentru a câta oară?

  4. Nu-ţi contrazic raţionamentul, Daniel. OK. Insa ce sa punem in locul partidelor?

  5. Patrasconiu e un mediocru si jalnic personaj, care-si inchipuie ca rahatul pe care-l manca e cel mai bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: