S-a enervat criminalul!

Precum ucigasul care revine la locul crimei, si Iliescu a mers in Cimitirul Eroilor. A fost huiduit, s-a aruncat cu bani in el. Dupa mine, a scapat usor… Merita ca pana acum sa se sature de puscarie. Daca nu sa incaseze un cartus, daca era altfel legislatia.

Dar Ilici s-a enervat si uite ce a scris pe blogul sau:
“Este rusinos ca un grup de elemente certate cu spiritul civic, cu morala elementara, provocatori folositi ca masa de manevra de unii simbriasi ai diversiunilor de acest tip (în frunte cu Maries si Costin), exploatand si unele nemultumiri personale ale unora dintre acestia, s-au dedat, si de aceasta data, la acte de provocare – proferand jigniri si incercand sa creeze o stare de încordare, total contrara spiritului care trebuie sa domine astfel de manifesari, si care îi animau pe cei mai multi dintre cei prezenti – care au si dezavuat actiunea provocatoare.
Este de datoria adevaratilor revolutionari, participanti activi la momentele cele mai importante ale Revolutiei, sa dezavueze fatis si sa-l excluda din viata publica pe acest impostor – Teodor Maries, pe care nimeni nu l-a observat, undeva, în timpul evenimentelor dramatice din decembrie, dar l-au remarcat printre participantii la manifestatiile politice din primavara anului 1990, inclusiv la devastarea cladirii Guvernului din ziua de 18 februarie 1990, ca si la actiunile pregatitoare ale actelor violente din ziua de 13 iunie 1990. Este un mercenar de meserie, care nu se stie ce profesie are si cu ce s-a ocupat în toti acesti ultimi 19 de ani, în afara organizarii de acte provocatoare ! Nu se stie prin ce împrejurare si-a arogat functia de presedinte al “Asociatiei 21 Decembrie”, el nefiind participant la actiunile de la baricada din dreptul Hotelului Intercontinental, din noaptea de 21 decembrie 1989, ai caror participanti au fost fondatorii asociatiei. Este un impostor care îsi permite sa se afiseze si sa vorbeasca în numele revolutionarilor, el neavand aceasta calitate, nefiind recunoscut ca atare de nicio asociatie.
Democratia câstigata în decembrie 1989 si libertatea de exprimare sunt in mod abuziv umbrite de asemenea elemente declasate, care au avut arul sa arunce asupra revolutionarilor autentici o imagine nemeritata in opinia publica. De aceea, ei trebuie izolati , dezavuati public. si chemati în fata instantelor pentru incalcarea legilor si regulilor de convietuire, pentru impostura si acte provocatoare.”

8 comentarii to “S-a enervat criminalul!”

  1. ,,Fa-te avocat , Sandele !” (Sandrutule ! :)) )

  2. Aici e treaba pentru un procuror.

  3. Riddick,de ce nu te faci salata?Se poarta aia de varza acra…

  4. Cat timp e „chioru” la Cotroceni nu se va atinge nimeni de Ilici, doar el l-a uns presedinte , n-asa?

  5. Mister D.A. (district attorney , lol) from Niuioc politica la Romania cunoaste ioc !

  6. @minaLasa ridichea in pace,nu merita atentie.Deh, nu toata lumea e „revolutionar” de profesie, ca revoltatul citat. „Revolutionarii de profesie” au pus mana pe putere in 89, Maries nu are asemenea „calitati”, e doar un golan ca atatia altii. Nici macar revolta nu mai simt, ca altadata, doar o imensa sila. Om batran si nesatul (de putere)…

  7. Parerea mea umila e ca nu trebuie sa priviti inapoi cu manie.Ce-a fost a fost si nu se mai intoarce!Si mai presus de astea, nu uitati ca e postul Craciunului.

  8. Ioane, n-avem voie sa uitam ca au murit in preajma Craciunului…Iliescu oricum merita o flegma din partea romanilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: