Jeg. In atentia C.N.A.

Recunosc, sunt depasit, sunt ce vreti voi, imi fac autocritica- nu ma uit la OTV. De accea n-am avut cum sa vad faza despre care voi face vorbire. Adica o sa spuna Nihasa, care a scris pe blogul lui: “Ce părere aveţi dacă în Ajunul Crăciunului aduci în studio mamă prezentatoarei voastre omorâte în urmă cu ceva vreme? Asta nu face rating ….. Dacă mă-sa ar veni şi cu o pereche de pantaloni pătaţi aparent la ultima menstruaţie a feţei? Ăhă … deci aşa se face ratingul – Crăciun + pete de la menstruaţie + tinere sinucigaşe suspectate că au fost omorâte + mamă îndurerată care se face de râs pe un post naţional …. mda.” Inchideti gurile, daca v-au ramas cascate!

UPDATE 29 decembrie: Am sesizat electronic mizeria Consiliului National al Audiovizualului.

15 comentarii to “Jeg. In atentia C.N.A.”

 1. valeuuu! nici io nu ma uit la 0tv(adeca zero)!da’cna-ul nostru ce puii mei pazeste? incredibil!!cit de jos poate cobori fiinta umana?

 2. Mai jos de atat nu stiu ce poate sa fie.

 3. Alex incepe carnagiul PSD-PDL la antena3 -ora 22.00

 4. Lucruri care se pot spune in 30 de minute, le intind cativa indivizi „de mare valoare” ca Magda, Ogica, Mihaela, umflatul ala cu cioc, turcul, ziaristu’ ala de la Atac, unu de zice ca se pricepe la arme si coditze, etc, pe parcursul a vreo 50 de episoade si prostimea se uita. Cred ca romanii trebuie trimisi la scoala pana nu se prostesc de tot.

 5. Ca sa parafrazez: vorba lunga, bogatie pentru OTV.

 6. Au depasit orice limita , dar nu si pentru foarte multi telespectatori.

 7. Stii cum e Alex… „Aştia suntem, cu ăştia defilăm”… Cam ăsta e nivelul pîinii şi circului de care avem nevoie. Romanii, e adevărat, erau mai cruzi dar mai stilaţi. Noi, în schimb, avem la îndemîna telecomanda: mai comod şi mai ieftin inclusiv pentru… neuroni.Cele bune şi mai puţin ger (la Brasov, aici, cad păsările îngheţate din copaci, ca ţurţurii, de ger) 🙂

 8. Flavius, asta nu mai e paine si circ. E josnicie crasa. Si la mine e fig, dar bag lemne serios in semineu.

 9. Cu cativa ani in urma am fost revoltata cand s-a inchis OTV-ul.Acum sunt revoltata ca nu mai are nimeni curaj sa-l inchida.Greselile se platesc.

 10. Atunci a fost vorba de cenzura politica, acum este…

 11. eu, personal, nu intuiesc ce reactie va avea C.N.A.-ul, insa stiu ca la acea Mare Gala Maaare, unde s-au oferit/atribuit premiile Realitatii TV, celor zece pentru Romanau [haios titlu, daca nu ar fi… altfel…], stabilite in urma unor sondaje p, pe criterii indubitabil de profesioniste [eu as fi angajat cativa studenti openminded], la acea gala, asadar, Dan Diaconescu a fost ‘asezat’ de caatre suprenul judecator si martor interrvievat, totodata, pe locul patru; si acelasi Dan Diaconescu, care alega cu reporterii sai dupa primarul Basescu prin parcuri in 2004, acum ii multumea plin de recunostiinta ca e primul presedinte care nu a inchis postul respectiv, de televiziune, evident… nu ma intrebati de Elodia, de Diana, de Tanacu, de Vip-uri sau oameni simpli implicati in scandaluri, pentru ca nu stiu… nu am nici timp, nici nervi pentru asa ceva! dar gandesc pentru mine (insami): pacat de locul ales pentru asa ceva!… LA MULTI ANI!

 12. Ana Maria, de bun-simt observatia ta. 100% de acord.

 13. Despre industria senzaţionalului am scris un articol în Răsunetul. Trăim într-o societate pasionată de violuri, crime, accidente. Publicul dacă asta cere subcultură, poate să primească cultură?http://rasunetul.ro/iubiti-si-junii-kamikaze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: