Traia daca nu era fiul lui Sorin Rosca Stanescu?

Mircea Stanescu a dovedit demnitate. A omorât un om şi s-a omorât. Presa nu l-a iertat, plătind prin el şi poliţe vechi lui Roşca Stănescu.

10 comentarii to “Traia daca nu era fiul lui Sorin Rosca Stanescu?”

  1. Sinuciderea dovedeste lasitate. Daca era barbat, isi recunostea vina din prima si se ducea demn la puscarie. Trebuia sa sufere pentru ce a facut.Asa a pierdut definitiv mantuirea.

  2. Nu cred ca trăia, Alex… Daca a luat decizia asta ar fi facut-o şi anonim fiind…Numai bine

  3. CATE ZILE DE PUSCARIE A FACUT NEVASTA PORCULUI NATIONAL SOCIALIST ADRIAN PAUNESCU PENTRU 3 MORTI? DAR EMANUEL ONORIU , CAND MORT DE BEAT LA VOLAN ,TOT PE TRECERE DE PIETONI , IN 93, A SPULEBRAT PUR SI SIMPLU SOTUL , SOTIA SI COPILUL CARE AVEA SA SE NASCA PESTE CATEVA ZILE>VA SPUN EU, NICUNA!

  4. Ioane, noi judecam usor de pe margine…

  5. Flavius, şi media a „presat” pe subiect, n-a fost tratat ca un anonim.

  6. Curajul era daca ramanea si statea fata in fata cu cei indurerati. Sinuciderea e lasitate, lasitate…Si in primul rand, nu incerca sa dea vina pe altcineva si nu s-ar fi ascuns dupa fusta nevestii. Cu parere de rau asta nu e demnitate.

  7. ete, demnitate.ti-ai gasit.l-a luat spaima ca isi poate pierde privilegiile….puful…e un neica-nimeni….din aceeasi categorie cu „nesimtitii din trafic” care te fac praf si pulbere la orice ora pe trecerea de pietoni.si pentru care nu a inventat nimeni pedeapsa potrivita.

  8. nu e nicio demnitate aci! desigur ca presa a tocat subiectul si in dunga,da’ nu presa l-a omorit(cum auzeam aseara pe un post tv)!Marius,de acord cu tine!!

  9. ar fi trist, cred, ca astyai, chiar si in tara guvernata de …., ca presa sa indrume sausa ajute la acte extreme; cred cu tarie in libertatea presei, in rolul sau de a veghea si apara viata civica si nu numai, dar nu cred ca ea trebuie sa fie si judecator! sa caut in textul Dvs o aluzie la acel ‘in numele Tataluiţ _…. cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: