Urina geniala a lui Eminescu

Eminescu este omorat zilnic de profesori, infasurat in laude de doi bani, in clisee. In angroul admiratiei tampe si fatarnice.
L-au urcat pe un soclu imens si l-au indepartat de noi.
L-au falsificat, constatand stupid genialitatea si unde era doar apasarea insingurata a carnii sau o sfortare creatoare nefinalizata.
L-au transformat intr-o marca depersonalizata.
Pacat.

7 comentarii to “Urina geniala a lui Eminescu”

  1. ee,unii l-au virit in debara!

  2. Eminescu e un putoi sifilitic.Petria e un geniu.Se cunoaste dupa mecla si dupa fotoliul galben, de un rafinament extrem, pa care isi odihneste gaozul.

  3. Subscriu, la cele de mai sus. O tara intreaga stie ca Petria are pana si preputzul genial, nemaivorbind de restul corpului sau ignar. Pe langa obscuru’ Eminescu, Petria e ca Paris Saint Germain pe langa Rapid.Cat despre urina, se stie ca nimeni nu se poata compara cu Petria – din Bistrita pana’n Salaj, din Dolj pana’n Gorj, etc samdNimeni nu poate ridica jetul atat de sus incat sa-l poata capta apoi cu gura, din bolta, in cadere.Asta il face unic si irepetabil, genial si rece pe Petria si numai pe el, care chiar este marca personalizata – spre deosebire de palidul Eminovici…Petria, desi circumscis, este de fapt un brand al preputzului competent, capabil de performante nemaivazute si totodata este marca vizuala a dobitocului cu blog, cretin care-si cauta ranking cu cacat pisat laba mue sperma si alte produse home made by Petria. la multe succesuri – maestre fara diploma

  4. Te iubeste Romania mare, Petria ta! :(((((

  5. Cel putin pentru doi comentatori de aici vezi cat de mult conteaza Eminescu! Trebuie sa te obisnuiesti, Sandu, ca „vremile” au luat-o inaintea noastra.

  6. Iti inteleg revolta, dar nu e chiar asa!

  7. nu inteleg de ce „urina lui eminescu”? de unde stie el, Petrila, cat de geniala e? si cine ilindeparteaza de eminescu? de ce nu pune mana sa citeasca? tot e autodidact… sa ai pretentii de poet si sa vorbesti despre „urina lui eminescu”… frustrati din toate blogurile, uniti-va!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: