Ce trebuie sa mai faca Basescu sa nu fie reales?

5 comentarii to “Ce trebuie sa mai faca Basescu sa nu fie reales?”

  1. EXPERTIZA INTERNATIONALA NEW YORK TOKIO : SECVENTA VIDEO ESTE NETRUCATA. AM INVITAT IN STUDIOUL DIN NEW YORK 12 SPECIALISTI IN COMPIUTER SI TRUCAJE SOTIA MEA KIYOKO ESTE IN jAPONIA SI A ADRESAT PROBLEMA COMPANIEI SONY. VOI PUBLICA PE BLOGUL MEU O EXPERTIZA CU CARACTER INTERNATIONAL. REZULTATUL: MATERIALUL ESTE NETRUCAT. SUNT UN SPECIALST. AM ABSOLVIT SECTIA DE OPERATORIE IATC BUCURESTI , AM ABSOLVIT FASHION INSTITUTE OF TECHNOLOGIE NEW YORK. AM PREDAT FILM SI FOTOGRAFIE IN USA SI JAPONIA. SUNT SPECIALIZAT IN COMPIUTER ART SI TRUCAJE DE FILM. AM O COMPANIE DE FILM SI TELEVIZIUNE. SUNT UN PROFESIONIST CARE STIE CE VORBESTE. SECVENTA VIDEO ESTE REALA. ORICE DISCUTIE IN ACEST SENS ESTE INUTILA. TOT ASA DE SUGUR SUNT, CA OPINIA PUBLICA INTERNATIONALA NU VA ACCEPTA UN PRESEDINTE DE TARA CARE LOVESTE UN COPIL. ESTE ULTIMUL LUCRU CARE LIPSESTE IMAGINII ROMANIEI IN LUME. CARIEA POLITICA A UNUI ORDINAR GOLAN DE PORT A LUAT SFARSIT. ROBERT HORVATH CINEAST USA JAPAN BLOG http://devanewyork.blogspot.com/ SITE http://www.devagallery.com/

  2. Sandu,nici nu mai conteaza daca a fost sau nu trucat clipul!dar,faptul ca acel copil a sunat speriat la RtV si a retractat (amenintat fiind) tot ceea ce declarase dimineata ridica valul acestei mizerii!incredibil,sint revoltata de gasca asta portocalie!!!

  3. Lasati copiii sa vina la mine! Sa ii mangai cu un pumn prezidential!

  4. Din pacate mi-e teama ca "omul din popor" se va simti reprezentat de acest tip de reactie si il va vota masiv. Sa dea Domnul sa ma insel.

  5. "Anonimule" in primul rand vreau sa iti zic ca daca vrei sa subliniezi ceva nu trebuie sa scri cu CAPS LOOK. In al doilea rand crezi in coincidente, pentru ca de aici trebuie inceputa analiza. Eu unul nu cred. Nu sunt specialist ca tine in domeniu dar am vazut cum Patriciu a vorbit de asta cu o zi inainte, am vazut ca a aparut cu 5 ani intarziere ( cand au fost atatea ocazii), a aparut in campanie. Nu crezi ca este prea mult ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: