Dementul Traian Ungureanu

Traian Ungureanu a scris pe blogul său un text care arată că este pur şi simplu dement:

„Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!

De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!

Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!

Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 D#ECEMBRIE!

Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!”

Când te gândeşti că omul este în Parlamentul European…

10 comentarii to “Dementul Traian Ungureanu”

  1. Un bolnav psihic, pacat de talentul lui jurnalistic. S-a dus si asta…ca multi altii.

  2. Odinioara il citeam din cand in cand.

  3. De ce judecaţi, domnule Petria şi domnule Mina, numai prin prisma convingerilor D-voastră politice (de moment, se pare) un om? "Bolnav psihic", "dement" – asta cam miroase ( nu zic pute) a "obsedantul deceniu", că tot mă adresez unui literat, domnule Petria.Staţi liniştiţi, Ungureanu nu e dement, numai politica hoţilor, care v-a luat şi D-voastră minţile, e dementă. Dar nu uitaţi vorba strămoşească:Schimbarea domnilor, bucuria nebunilorScuzaţi, dacă v-am… inoportunat

  4. Radu, sigur ca da, este perfect normal. La picioare, probabil.

  5. DUPA DRACULA MONSTRUL BASESCU PASESTE PE GLOB DEVENIND STIREA NUMARUL UNU.DOMNILOR ZIARISTI AI ROMANIEIAVETI DATORIA MORALA SI JURNALISTICA SA ATENTIONATIPE ROMANI CA STIREA NUMARUL UNU CARE INCOJOARA LUMEA ESTE PALMA LUI BASESCU. FAPTUL CA BASESCU NU VA PUTEA FACE NICI O CALATORIE IN AFARA GRANITELOR TREBUE FACUTA CUNOSCUTA ROMANIEI. FAPTUL CA NU SE SUBLINIAZA SOCUL INTERNATIONAL ESTE O SCAPARE GRAVA DE LA UN ZIARISTI DE TALIA SI EXPERIENTA DUMNEAVOASTRA. INDEMNATI PE ROMANI SA SRIE PE GOOGLE 4 CUVINTE PRESIDENT BASESCU HIT THE BOYhttp://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=enus&q=president+BASESCU+hit+the+boy&start=180&sa=NFAPTA ACESTUI MARDEIAS DE PORT A SOCAT SI CUTREMURAT GLOBUL. STATILE AMERICANE JAPONEZE DE TELEVIZIUNE TRANSMIT NON STOP ACEASTA IMAGINE SOCANTA, SOTIA MEA KIYOKO HORVATH A DAT PANA ACUM 9 INTERVIURI MEDIEI JAPONEZE IAR ARTICOLUL MEU PENTRU NIPON A FOST PRELUATDE TOATE ZIARELE DIN JAPONIA.Robert Horvath ziarist usahttp://devanewyork.blogspot.com/ http://devanewyork.blogspot.com/Romanian opposition says president hit boy in faceThe Associated Press – Alison Mutler – ‎Nov 30, 2009‎Istratoiu, now 15 and living in Italy, initially claimed in an interview with newspaper Observatorul Prahovean that Basescu hit him in the face. …Watch: Romanian president slaps 10-year-old boy Raw StoryRomania’s president faces poll defeat over ‘child-slapping’ video ScotsmanTide Turns Against Romania’s Basescu Ahead of Vote The Epoch Timesall 241 news articles »Email this storyEuropean News Headlines – AngloINFO Rome Newsroom – AngloINFO Rome …Romanian opposition says president hit boy in face. Romanian President Traian Basescu, who is running for a second term in the country’s presidential ..PUMNUL ESTE COMENTAT PE SUTE DE MII DE BLOGURI.Romanian opposition says president hit boy in face – Yahoo! News

  6. BREAKING NEWS & NEWS ALERTBasescu a recunoscut la Kiss FF ca s-a vazut de trei ori cu Vantu. Amanunte pe cotidianul.ro

  7. S.O.S ROMANIA S.O.SBASESCU PREGATESTE O LOVITURA SE STAT DE TIP FASCISTDEPARTAMENTUL DE STAT ATENTIONEAZA PE 6 DECEMBRIE :SE PREVAD IN ZILE URMATOARE MANIFESTARI SI TULBURARI SEMNIFICATIVE ."The Department of State advises U.S. citizens to to exercise caution when traveling in Romania. American visitors to Romania may encounter large street demonstrations in urban areas which could involve significant unrest. They should avoid areas where such demonstrations are in progress and, in particular, refrain from attempts to photograph the demonstrations." OPERATIA SIGILULSERVICILE SECRETE TREBUE SA SE APERE DEMOCRATIA ROMANA.
Mai multi ofiteri al Serviciului Extern mau contactat laNew York. M-au rugat in calitate de ziarist de investigatii si cetatean USA sa anunt autoritatile americane in legatura cu un plan de actiune extrem de periculos numit codificat SIGILUL. Ei au reliefat faptul ca majoritatea specialistilor sunt alaturi de principile democratiei si impotriva faptului ca serviiciile au fost transformate intr-un instrument politic. FAPTUL CA LA DEZBATEREA CU GEOANA BASESCU SA REFERIT IN TERMENI DEROGATORII LA ADRESA PRESEDINTELUI OBAMA NU A TRCUT NEOBSERVATA. VICE PRESEDINTELE BIDEN A CERUT EXPICATII SI A DECLARAT " NU VOM ACCEPTA UN NOU MILOSEVICI IN BALCANI A AJUNS UNUL "AMBASADORUL USA LA BUCURESTI A CERUT O INTREVEDERE CU PRESEDINTELE BASESCU . CEREREA A FOST RESPINSA. S.O.S CERETI AJUTORUL AMERICAN DEMOCRATIA ROMANA IN PERICOL!
 MAINE VA FI PREA TARZIU
 . SE PREGATESTE O LOVITURA DE STAT DE TIP FASCIST. REZULTATUL ALEGERILOR VA FI CONTESTAT. .USA ARE DATORIA MORALA DE A AJUTA ROMANIA . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL.
Robert Horvath CINEAST USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/TRIMITETI MESAJE CATRE AMBASADA PRIN FAX ( NU E-MAIL ) CU MENTIUNEA URGENT – CONFIDENTIAL
SCRIETI IN LIMBA ENGLEZA ATENTIEIN CAZUL IN CARE IN CARE SE INCEARCA O OCUPAREA PIETII UNIVERSITATICREIATI UN DOCUMENT SCRISOARE ADRESAT PRESEDINTELUI OBAMA CERAND APARAREA DEMOCRATIEI ROMANESTI. REMITETI DOCUMENTULAMBASADORULUI AMERICAN.

  8. IN ATENTIA AMBASADORULUI SUA IN ROMANIA Ambassador Mark H. GitensteinPIATA UNIVERSITATII CENTRUL UNEI LOVITURI DE STAT FASCISTE
S.O.S ROMANIA S.O.S
ACEST MESAJ CIRCULA PE STRAZILE BUCURESTIULUI !MANIFEST CATRE POPORUL ROMAN
JOS CU DICTATURA MOGULILOR
VREM ALEGERI ADEVARATE !
VENITI IN PIATA UNIVERSITATII !
Organizatiile Pietei Universitatii saluta REALEGEREA PRESEDINTELUI Traian Basescu in fruntea statului. Salutam totodata decizia presedintelui Basescu de institutionalizare a dialogului direct cu romanii prin intermediul Pietei Universitatii. Predesedintele Basescu este primul personaj al lumii politice care da prioritatea cuvenita ideii de instanta morala a Pietei Universitatii.
Este o revansa a discursului moral asupra celui politicianist. In acelasi timp discursul prezidential amorseaza o mutatie importanta: Piata Universitatii este un simbol referential, a carui semnificatie depaseste cadrul pur istoric.
Traian Basescu a recuperat astfel semnificatiile multiple, individuale si colective, imaginare sau ideologice, care se întretes în textura unica a fenomenului Pietei Universitatii.
Actul asumarii de catre Traian Basescu a mesajului Pietei Universitatii este pragul restaurarii institutionale a principiilor Pietei Universitatii si a intelesului sacrificiului generatiei anilor ‘90. In contextul actual societatea romaneasca are nevoie nu numai de o recuperare a afirmatiilor Pietei Universitatii dar si de o edificare concreta a acestora.
Acuzam! Campania impotriva lui Traian Basescu si esecul moral al detractorilor sai
JOS CU GEAONA- ILIESCU-ANTONESCU !
Tinerii participanti la insurectia anticomunista din Decembrie 1989 reocupatI Centrul simbolic al Romaniei, Piata Universitatii. Aici s-a cantat si s-a strigat “vom muri si vom fi liberi”. Aici chiar s-a murit. Aici s-a dat jertfa pentru adevar, aici s-a facut greva foamei, si s-au cerut “lucruri simple”: fara comunisti si agenti rusi in fruntea tarii.OCUPATI DIN NOU PIATA UNIVERSITATII!
Piata Universitatii a fost un moment crucial în viata Romaniei, o manifestare a demnitatii romanesti si a dorintei fierbinti de eliberare pentru totdeauna de comunism. Dupa reprimarea sangeroasa a Pietei Universitatii, mortii si ranitii Mineriadei s-au adaugat mortilor si victimelor Revolutiei.JOS ALEGERILE FRAUDATE APARATI PE PRESEDINTELE VOSTRU AL ROMANILOR TRAIAN BASESCU !comsemneaza
Robert Horvath ziarist USA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

  9. http://talismanul-violet.eublog.ro/ E lucrat energetic omul…. si nu o zic la misto !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: