De ce m-a înjurat Paul Goma

Printre alţii, într-o companie care mă onorează, Paul Goma a găsit de cuviinţă să răstoarne un hârdău de zoaie şi peste mine. Aici, în jurnalul său online http://www.paulgoma.com/jurnal-2011/

Mărul discordiei a fost o emisiune a Eugeniei Vodă, de la TVR, în care Ion Cristoiu l-a elogiat pe Corneliu Zelea Codreanu. La timpul respectiv, am semnat un protest de condamnare a emisiunii, alături de ceilalţi înjuraţi de celebrul disident. Nu comentez fapta lui Paul Goma.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii to “De ce m-a înjurat Paul Goma”

  1. Antisemitismul de data recenta al lui Goma nu este un lucru necunoscut. Nici laudabil. Totusi cred ca nu de asta tinem la acest scriitor, asa gandesc eu, nu stiu daca si dvs, parca l-ati laudat in mai multe randuri, cred ca nu ma insel, n-am chef sa caut acum. Goma are un loc in istorie pentru dizidenta sa fata de regimul Ceausescu.

  2. L-am admirat pe Goma pentru impotrivirea la regimul Ceausescu. Am scris chiar ca este un erou in viaţă. In mai multe articole de-ale mele este amintit Goma ca un model. E motivul pentru care ma abtin de la comentarii, Andrei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: