Mircea Dinescu: „Auzi, Basescu asta al tau sa-mi suga si p… la cate am facut eu pentru el!”

In ultima lor emisiune de pe „Realitatea”, a avut loc următor dialog între Stelian Tănase şi Dinescu:

ST: „”De ce credeti ca a sarit presedintele sa-l atace pe Plesu si sa-l ameninte?””

MD: „De bou!”

ST: „Credeti ca Traian Basescu poate fi bou?”

MD: „Da, bineinteles. „Pai s-a vazut de cand a renuntat la Plesu, la Cotroceni. Sa ai tu cel mai inteligent om din Romania ca si consilier si sa-l dai afara… Pai Basescu s-a rugat de mine sa vorbesc cu Plesu sa accepte postul, sa aiba si el pe langa el unul mai luminat. Dar lui nu i-a convenit sa aiba pana la urma un consilier asa de destept, care sa-l puna pe el in inferioritate ca, de pilda, venea ambasadorul Germaniei la Cotroceni, Plesu vorbea cu el in nemteste, iar lui Basescu nu-i convenea, asa ca nu l-a mai chemat, apoi nu i-a mai asculta sfaturile pe chestiuni de externe, iar Plesu a plecat, dar sa nu spun mai multe, sa nu fac denunt…”

 

După ieşirea din emisie, Stelian Tănase a mai discutat pe platou cu poetul-

ST: „Auzi, Mircea, ce naiba te-a apucat ca l-ai facut bou pe Basescu, asta n-o sa ramana asa, o sa vezi…”

MD: „Auzi, Basescu asta al tau sa-mi suga si p… la cate am facut eu pentru el!”

ST: „Da’ ma, da’ o sa-mi ia emisiunea, o sa fie mare iures la post…”

MD: „O sa fie o laie… Hai sa plecam!”

9 Responses to “Mircea Dinescu: „Auzi, Basescu asta al tau sa-mi suga si p… la cate am facut eu pentru el!””

  1. Gitano, tot gitano ! Indraznet si neam prost ! Baiat de Slobozia, de extractie super-modesta ! Bine, dar si celalalt „bou” de vaporean o merita ! Intre ei, baietanii de mahala !

  2. Este singurul limbaj pe care-l pricepe Basescu.

  3. D-l acesta care se doreste a fi un intelectual oare cum si-o fi dobandit averea?Chiar daca doreste sa para usa de biserica eu nu pot crede ca asa este .Logic gandind oricat ai castiga din datul din gura tot nu ai cum sa dobandesti asemenea avere!

  4. L-ati ales, bucurativa de el, data viitoare alegeti un om cult, curajos si cu coloana vertebrala si integritate morala, nu Fat Frumos din Buda scos. Mai bine un Zmeu de cioban de prin Carpati decat un politic de meserie.

  5. Emil Pop, eu nu l-am ales. Iar celor care l-au ales a doua oara le spun ce a zis si Dinescu.

  6. Iar Plesu si cel mai de seama intelectual… sa fim seriosi ! Plesu e un gargaragiu de bodega, Dinescu un profitor ordinar ! Astia-s disidentii cu voie de la Agie sau de la Dinamo Moscova !

  7. Bou striga bou..”.sriitorul” Dinescu are dreptate ca Basescu e un bou,daca si Basescu ar spune ca si Dinescu e bou…totul ar fi in ordine! D-le sciitor,Creanga si multi altii sciitori a trait la tara ca asa au fost timpurile!dar tu care traiesti astazi…in aceste timpuri si vorbesti cu acest vocabular de ultimul taran cu 4 clase….!?

  8. emil pop, acu fara patima politica, unde e omu ala cult, curajos, coloane, alea alea? cine ar fi fost omu potrivit? basescu a parut a fi cel mai potrivit dintre nepotriviti. atat am avut pe taraba.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: