Tricouri cu Regele Mihai

Celor care vor sa-si imprime tricourile, le voi trimite imaginile cu rezolutie mare… apetria@gmail.com

4 comentarii to “Tricouri cu Regele Mihai”

 1. Eu personal nu am nimic impotriva regelui Mihai si nici ceva anume a reprosa casei regale de Romania, cu exceptia perioadei Carol al II-lea. Cu siguranta un monarh are o educatie de conducator superioara unui presedinte si ar trebui sa fie mult mai responsabil de soarta poporului sau decat un presedinte trecator si jucator, uneori. Dar degradarea genetica isi impune reguli imposibil de corectat prin tehnologiile actuale si, zic eu, chiar si prin cele viitoare.
  In plus, in mediul social actual cred ca, asa cum a spus Napoleon, „in ranita oricarui soldat se afla bastonul de maresal” si, cel putin teoretic, fiecare om trebuie sa fie educat cu responsabilitate manageriala. Din cate imi amintesc, la vechile ore de dirigentie invatam cum sa ne comportam in societate; chiar daca nu ajungem niciodata in postura de a conduce pe altii, macar invatam sa ne conducem propria viata.
  Mai exista oare acum astfel de ore? Nu prea se mai vede rezultatul lor in mediul social, mai ales prin randul vedetelor prezente pe ecranele televizoarelor.
  In opinia mea, Monarhia, chiar si cea constitutionala, si-a consumat combustibilul ca forma de administrare. Monarhiile europene si cele care mai sunt prin lume sunt tinute in viata artificial, datorita unui traditionalism excesiv. Si in ele a patruns coruptia, jocurile murdare, iar atacurile presei la adresa lor sunt diminuate la maxim pentru a nu le stirbi credibilitatea.
  Fac o paranteza cu monarhia nipona, de exemplu, care a implinit 2666 de ani in 2006 atunci cand in ziua a sasea, luna a noua, s-a nascut un print mostenitor pentru prima oara in afara palatului imperial, pentru prima oara prin cezariana si pentru prima oara prin tehnologia fertilizarii in vitro, conform Times; este cunoscut faptul ca, traditional, japonezii nu accepta fertilizarea in vitro, motiv pentru care aceasta nastere a dat „nastere” si unui secret sau unei „taine”, cum le place teologilor sa numeasca incapacitatea umana de a intelege fenomenele nevazute; in plus, prin acest tip de fertilizare se intrerupe transmiterea mostenirii ADN-ului mitocondrial paternal, care are un rol esential in formarea viitorilor oameni. O astfel de tehnologie a dus si la nasterea unui baiat in Casa Regala de Romania si, chiar daca nu este recunoscut de regele Mihai, el a fost botezat crestineste (????) de presedintele Romaniei.
  Lumea moderna este condusa de comercianti cu ajutorul banului, aceasta imagine a Cezarului care pune lumea in concurenta, in loc sa o aseze la masa colaborarii. Oportunismul si jocurile murdare de culise sunt cele care au condus lumea catre criza actuala, iar monarhii nu sunt cu nimic mai prejos decat presedintii.
  Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar eu prefer un tricou alb, fara nici un idol pe el care sa mi-l pateze cu pacatele lui.
  Imi sunt de ajuns pacatele mele, inclusiv cele continute in aceste cuvinte!

 2. Iti multumesc pt promovare Alexandru ! Am facut recent si versiune pt fond inchis la culoare, asa ca cei interesati ma pot contacta: madalin.focsa@gmail.com (autorul modelelor de imprimeu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: