Cum am ajuns subiect de banc

Am primit de la un prieten pus pe glume un banc adaptat pe seama mea. Am ras, sper sa radeti si voi:

 

Cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie.

1) Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si… se scurge timpul.

2) Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si… se scurge timpul.

3) Al treilea concurent, un roman, Alexandru Petria, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp ce femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.

Vine presa sa ia declaratii.

Neamtul declara: “Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu… ne apucam din nou de munca, si tot asa.”

Rusul declara:”Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim…”

In sfarsit, Petria spune si el: “La noi asa e. Daca nu-l f… pe cel care munceste, nu poti sa mananci o paine..!!!!

5 Responses to “Cum am ajuns subiect de banc”

 1. Corect ! Roman get-beget dl Petria. Cum sa lucrezi tu o munca specific muiereasca cand ai una aproape. Apoi cum sa o treci cu vederea pe muiere, daca si corespunde, si tu, prostu naibii, calci camasi in loc s-o rezolvi. Te rad si curcile (curcile de la noi, nu alea nemtesti) !!! Si-apoi daca tot nu muncesti si te si distrezi, nu-i frumos sa faci totul ca lumea si sa le razi tuturor in nas mancand dupa toate si-o paine ?

 2. Romanul este foarte inventiv, cel putin in a face haz de necaz.
  Aici nu e nici un necaz, sa muncesti, sa mananci si sa iubesti.
  In fond asta este rostul material (Ecclesiastul 3) .
  ………………
  Si fiul meu, student la stomatologie, a devenit subiect de banc dupa ce a venit cu ideea traznita ca spermatozoidul seamana cu un microfon. Dupa lansarea de catre mine a unei noi teorii privind creatia si evolutia, un bun prieten mi-a spus ca fiul meu ar trebui sa-si aleaga ca tema de licenta: influenta spermatozoidului asupra cariei dentare.
  Gluma, gluma, dar el s-a pus pe lucru si a inceput sa studieze de ce singurul animal caruia ii cresc dintii la loc este crododilul si incearca sa vada daca aceasta informatie ar putea exista pe ADN-ul mitocondrial paternal, existent numai si numai in spermnatozoid.

 3. Bancul asta e din ale „politice”, de altadata. Si romanul acela nu era un simplu roman ci un activist, care minca painea muncita de altii – si-nca una alba minca. Vremuri patriarhale, domnule! Cind singurul referential despre f…t era femeia – nu ca cum, ori ca miine – cind se vor liberaliza si pedofilia, zoofilia, necrofilia (onania e dintotdeauna ingaduita). Cind nu exista exploatarea omului de catre om, fusese inlocuita cu o forma de „mobilizare” infinit mai umana, in fond.
  Esenta bancului nu era f…l ci timpul – atunci, toate trebuiau facute „inainte de termen” – deci nu puteau fi decit de mintuiala facute, de nici unul nu puteai bucura cu adevarat.
  E si ceva misoginism aici, dar nu ca aici: Trei natii isi prezinta cele mai noi masini de uz casnic. toate spala, calca, gatesc si deretica, performanta era bateria – cit le tine. Nemtii, americanii etc vin cu baterii performante, nu gluma.Romanul vine cu femeia, care nu trebuie incarcata, doar f…a din cind in cind.
  Pour la bonne bouche, un banc din URSS: Cit de fericita e clasa muncitoare sovietica, in comparatie cu cea din capitalism. Termen de comparatie, lungimea zilei de munca. Ivan: Cind plec la munca, ii dau o palma peste cur Natasei. Plec de la uzina, dau pe la o votca si, cind ajunga acasa, curul Natasei inca mai tremura. Acu’, eu nu va spun asta ca sa va ginditi voi la curu’ nevesti-mi ci ca sa va dati seama cit de scurta e ziua de munca la noi.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: