Pentru TVR, doar presa tabloidă se ocupă de turnătorii Securităţii

Din Arhiva Tvr

Astazi, de la ora 16.00, in cadrul emisiunii Din arhiva TVR, avem un invitat cu totul special… un adevarat “Doctor al sufletelor”! Constantin Balaceanu Stolnici a acceptat invitatia noastra de a povesti despre prima lui pasiune: medicina! Va invitam asadar sa urmariti o discutie despre bolile trupului si ale sufletului, despre remediile pe care le gasim intr-o lume sufocata de propriile angoase.

Like · · Unfollow Post · Share · 3 hours ago ·

Mircea Morariu Doctorul asta al sufletelor l-a tratat si pe Vlad Georgescu, livrind Securitatii schita apartamentului sau.

3 hours ago · Like · 2 people

Nicolae Moranciu Multumiri pentru accept! Va uram bucurie multa in lucrarea voastra!

3 hours ago · Like

Nedeea Burca Doctorul sufletelor!!!!! Oameni buni, nu va este rusine sa „defilati” cu alde „boier Laurentiu”??!! Zau asa, daca el n-are simtul ridicolului… si restul oamenilor sunt scutiti?

2 hours ago · Like · 2 people

Din Arhiva Tvr El a venit la emisiune in calitate de medic neurolog, om de stiinta, pioner în domeniul neurociberneticii, profesor de Neuropsihologie și Anatomie a Sistemului nervos, si nu in calitate de „boier Laurentiu”. Viata lui personala nu intra in subiectul emisiunii.

2 hours ago · Like

Nedeea Burca Aha… si daca vin altii, cu niste calitati si mai si decat ale lui, minus alea de turnator patentat si dovedit, ii primiti cu aceeasi bunavointa?!

2 hours ago · Like · 1 person

Nedeea Burca ‎… ba intra, cum sa nu intre… daca nu aducea „serviciile” pe care le-a adus, ar mai fi avut aceeasi mirobolanta cariera?! Pai asa luptati domniile voastre impotriva „sistemului ticalosit”??!!:))

about an hour ago · Like

Mircea Morariu O persoana publica nu are viata personala. Iar decenta ar trebui sa fie cultivata de TVR ca institutie a carei misiune e si aceea de a cultiva valorile morale.

about an hour ago · Unlike · 2 people

Din Arhiva Tvr ‎@ Mircea Morariu: Presa tabloida este cea care se ocupa de viata personala a oamenilor publici, nu noi… si nici nu cred ca puteti considera emisiunea Din arhiva TVR drept emisiune tabloida. @ Nedeea Burca – Da, il primim cu bratele deschise. Chiar v-am fi recunoscatori daca ne-ati face sugestii.

54 minutes ago · Like

Nedeea Burca ‎:)

19 minutes ago · Like

Alexandru Petria Din Arhiva Tvr , dvs sunteti dobitoci pe bani publici sau ne credeti pe noi prosti, daca sustineti ca de colaborarea cu Securitatea se ocupa presa tabloida?

5 minutes ago · Like · 1 person

Alexandru Petria ‎”Doctor al sufletelor”, auzi.

4 minutes ago · Like · 1 person

Mircea Morariu Aici nu e vorba despre cancanuri de care se ocupa presa tabloida, ci despre acgtiuni cu caracter criminal desfasurate de un om care nu merita decit dispretul public. Actiunile sale criminale sunt documentate de CNSAS, iar justitia a confirmat cele relevate de Consiliu.

2 minutes ago · Unlike · 2 people

Mircea Morariu Suntem comunisti sau viitori comunisti si, in orice moment, trebuie sa ne comportam ca atare, sa privim spre viitor care este al nostru. Alexandru Lazescu, presedinte-director general al TVR, sursa: Flacara Iasiului

a few seconds ago · Like · 1 person

Alexandru Petria Si niste inconstienti il numesc pe bani publici „Doctor al sufletelor”. Sunt curios daca o sa aveti tupeul sa stergeti comentariile.

a few seconds ago · Like

Aici s-a petrecut https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=242854695763189&id=100001159811668&notif_t=like

2 comentarii to “Pentru TVR, doar presa tabloidă se ocupă de turnătorii Securităţii”

  1. of,cate informatii contradictorii!Pana la urma,care-i adevarul?Cine au fost turnatorii si pe cine sa-i anatemizam,noi,cei din lumea anonima?Hotariti-va,pana unde este sau nu credibila Arhiva TVR?Mi-ati impuiat capul cu informatii contradictorii,redactorii de la Europa Libera ,ba au fost repere de afevar si moralitate,ba n-au fost. Mie imi miroase a diversiune securistica.Si sunt convinsa ca multi iesiti la odihna si-au revenit si au fost reactivati.Cine,cine sunt ei?

  2. Adevarul a fost stabilit de Justitie. Stolnici a fost un turnator ordinar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: