Crestini arsi de vii

Christians burnt alive by Sunni Muslims in NIGERIA…

6 comentarii to “Crestini arsi de vii”

 1. there is reason to believe this story is fake …

  😦

  chiar și noi punem botul… sursa?

 2. și eu care credeam că-i de pe Wikipedia… altă sursă de încredere deplină!

 3. Imaginea este expresia unor fapte care tin de mentalitatea „dialogului” purtat nu numai in Evul Mediu ci si in cel de-al doilea razboi mondial. Dar din aceasta imagine nu putem cunoaste nici religia si nici motivele pentru care acei semeni ai nostri au fost arsi.
  Poate si-au dat foc singuri pentru a scapa de chinuri (exista secte care propovaduie sfarsitul lumii) sau poate au ars in conditii pe care noi nu le cunoastem si cei care asista au venit sa salveze ce mai era de salvat.
  Suntem in plin razboi informational, ultima faza a luptei omului contra omului care are alte opinii, si armele de baza sunt cuvintele taioase, dar, atentie!, ele sunt asemeni unor sabii cu doua taisuri, ce-l pot rani si pe atacator.
  Desi orice este posibil cu tehnica actuala, personal nu cred ca cineva ar pierde vremea sa trucheze imagini pentru a intarata spiritele, ci doar le speculeaza, adaptandu-le scopului pe care si l-a propus.
  Analizand cu responsabilitate fenomenele sociale care se petrec acum in lume, nu este exclus ca Islamul, o religie inca necoapta si care inca nu si-a spus cuvantul deplin, sa „reactioneze necerebral” (Lucian Blaga – Luntrea lui Caron) pentru a-si mentine pozitiile castigate, pana in momentul in care omenirea va atinge cunoasterea totala, asa cum si-a propus prin programul european FP7 (“În noiembie 2006 Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a aprobat Programul de Cercetare FP7, ca pe un instrument pentru dezvoltarea cercetării ştiinţifice. Propunerea de înfiinţare a Consiliului European de Cercetare, ca un nou instrument de dezvoltare a investigaţiilor dincolo de limita frontierelor cunoaşterii obiective, a fost apreciată de APCE care i-a garantat o autonomie reală. FP7 este proiectat pentru a crea din aria de cercetare europeană un lider mondial în cunoaşterea economică, a societăţii, a universului şi a securităţii.” – extras de pe site-ul http://www.europarl.europa.eu) si asa cum a precizat acum doua mii de ani apostolul Pavel (“Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este cercetătorul acestui veac? Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.” – 1Corintieni 1.20-21)
  In alta ordine de idei, eu sunt adeptul si initiatorul unui nou concept bazat pe managementul cunoasterii si calitatii totale a vietii, conform caruia cele sapte candele divine (crestinism, iudaism, budism, hinduism, islamism, ortodoxism si stiinta sau Duhul Adevarului, cum este ea numita de Iisus Hristos) se vor aseza la masa negocierilor pentru a incheia ultimul razboi mondial, razboiul informational, si a inceta „vremea de stramtoare cum n-a mai fost de cand sunt popoarele” (Daniel 12.1).
  Vom trai si vom vedea!

 4. Alexandru, pana vedem ce-o sa fie, vedem asemenea fotografii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: