Norma la regulatul… crestin. Trei copii

IPS Andrei Andreicut, mitropolitul Clujului, catre dascali:

„Toata Europa crestina are copii putini. Daca nu se va trezi, putem fi inghititi de valul nimicniciei. Cred ca ar trebui sa devina un lait motiv, un deziderat de urmarit si sper ca eu dumneavoastra, dascalii, si noi, preotii, intr-un oarecare procent l-am putea avea: ca orice familie crestina sa aiba trei copii – unul pentru tata, unul pentru mama si unul pentru tara si biserica. Pentru ca altfel vom constata peste zece ani, la celalalt recensamant, ca iar ne-am imputinat cu doua milioane. E vorba nu numai de o problema demografica sau de natura administrativa, ci e vorba si de una spirituala. Din convingere pleaca toate lucrurile”

Fostul informator al Securitatii are mintea odihnita…!

6 comentarii to “Norma la regulatul… crestin. Trei copii”

 1. =)))))))))))))))Ce tupeu la popii astia… in fiecare zi apare cate-un popa prostu cu maxime stupide=)))

 2. Este absolut jenant de scandalos.

 3. A reusit sa ma enerveze peste poate.

 4. Il cunosti pe Dabija?

 5. Ca si Andreicut.

 6. Programul Natura 2000 propune si prevede ca in viitor pe Tera sa existe cam 15-20 % vietati naturale, iar restul sa fie modificate genetic pentru a putea fi controlate de om si a reduce principiul de baza al mecanicii cuantice, hazardul.
  Nu ar trebui sa ne mire astfel de imbolduri la fertilitate naturala, mai ales ca Bill Gates si nu numai propune tehnici de reducere a populatiei Terei prin vaccinare, iar fertilizarea in vitro produce oameni infertili si nu numai.
  Pe de alta parte, datorita natalitatii scazute in Japonia, pe la inceputul anului 2007 imparatul Akihito facea apel catre femeile japoneze sa se lase inseminate in vitro, deoarece fertilitatea naturala masculina si feminina a scazut dramatic.
  Este cunoscut faptul ca micul print Hisahito a fost conceput in vitro in America si s-a nascut prin cezariana in 6.9.2006, in anul 2666 de imperiu japonez.
  Pe de alta parte, viata artificiala patrunde pe Tera: „Controversatul om de ştiinţǎ american John Craig Venter a anunţat cǎ a creat prima formǎ de viaţǎ artificialǎ, despre care sperǎ cǎ va fi un posibil remediu pentru boli şi pentru încǎlzirea globalǎ. Pat Mooney, directorul organizaţiei pentru bioeticǎ ETC Group, a comentat cǎ Venter creazǎ „un şasiu” pe care poate fi construit aproape orice.” (http://www.banknews.ro/stire/13015)
  Nu voi intra in detaliile genetico-Genezice ale acestui fenomen cauzat de inactivitatea ADN-ului mitocondrial paternal (numit biblic adormirea lui Adam) ci voi spune doar o vorba a lui Einstein: „Nu tot ceea ce poate fi numărat contează şi nu tot ceea ce contează poate fi numărat.”
  Religia crestina, asemeni altor religii, crede ca va raspandi propria propovaduire prin numarul de adepti, fara sa inteleaga cuvintele lui Pavel (vezi 1 Corintieni 1.20-21: “Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este cercetătorul acestui veac? Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.”)
  Mai dau un citat: „Nimic nu se compară cu descoperirea unei opere necunoscute a unui mare gânditor, care să pună pe jar comunitatea intelectuală şi să-i facă pe academicieni să se agite precum chestiile alea pe care le vezi când priveşti o picătură de apă la microscop.” (Woody Allen – Anarhie pură, Aşa mâncat-a Zarathustra)
  In opinia mea, este suficient un singur om care poate face o mare descoperire stiintifica ce poate inchega sau dezintegra cunosterea umana. (in conceptul meu stiinta este ultima candela divina, duhul adevarului care ne va duce la tot adevarul).
  “Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!” (Luca, 8.11) „Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină” (Matei 15.13)
  Prin anii 70 toate culturile de orez modificat genetic au fost distruse de molime necunoscute.
  Recent, oamenii de stiinta au averizat ca exista riscul aparitiei unor microbi ce ar putea duce la distrugerea culturilor destinate hranei oamenilor si animalelor.
  Doamne fereste!
  Inchei cu o remarca proprie: „Nu norma de regulat face oameni, ci normele tehnicilor de regulat.” (fac aici referire la faptul ca oamenii facuti in vitro sunt fundamental diferiti de cei nascuti natural)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: