Impostorul Dan Puric

Frumos vorbeste Dan Puric pentru loaze si inculti. Nu ia pauza nici de Craciun pe micul ecran. Se pricepe sa povesteasca de la pasari pana la programul zilnic al lui Dumnezeu ori la reumatismul piticilor de gradina, daca este intrebat. Cred ca si la scos bataturile din talpa cu lama de ras. Si ce il asculta lumea pe acest informator al Securitatii. Impostorii au trecere.

47 comentarii to “Impostorul Dan Puric”

 1. de ce lumea ai zice puric..?

  sarbataori fericite cu santate si bucurie

  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 2. Nu ştiu cum se face, dar securiştii apar într-una la TV (vezi : Dolănescu, Sinulescu, Besoiu, Ernest Maftei, Beligan, Sergiu Nicolaescu, Mircea Dinescu etc.).

 3. Capusele umane au mereu trecere si-si gasesc mai mereu cate ceva de molfait ca sa supravietuiasca.Pupatori in cur ai partidului aflat la guvernare.Bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 4. Când a apărut pe micul ecran acum câţiva ani cu noua lui viziune despre „Omul frumos” am crezut că acest actor captivant şi fermecător chiar crede în „Cine suntem”.
  L-am şi contactat, pe net, pentru a-i sugera anumite idei ştiinţifice privind creaţia evolutivă prin educaţie, deoarece eu cred cu tărie că arta şi ştiinţa, singurele forme de manifestare a inteligenţei umane care sparg barierele misterelor religioase, formează în ansamblu ultima candelă divină ce ne va duce la tot adevărul.
  Nu mi-a răspuns, nici măcar de complezenţă, aşa cum i-ar şade bine unui om demn; fac referire la ultima lui carte „Fi demn!”, din care redau un pasaj:
  „…într-o zi, genialul meu profesor de teatru, unicul Dem Radulescu, mi-a pus o întrebare surprinzătoare:
  -De ce citesc o carte, dragă Dan Puric?
  -Ca să deveniţi cult, domnule profesor! i-am răspuns eu imediat.
  -Nu, dragă Puric! Eu o citesc ca să nu-ţi dau un pumn în gură! Ţi-l dau după ce o citesc!”

  E bine, Alexandru, că cineva îi mai bagă pumnul în gură, acestui puric mic cu gura mare, care vorbeşte despre incapacitatea culturii de a cultiva oamenii!
  “Conştiinţa martirică este este profund salvatoare. Contrazice flagrant raţiunea omenească.”, este îndemnul lui de a „Fii demn!” prin incultură, pentru ca să poţi fi dominat, aşa ca în miile de ani trecute până acum.
  “Educaţia le permite copiilor să spere la o viaţǎ mai bunǎ… Mi-am exprimat o părere de neclintit, bazată pe credinţa mea în Dumnezeu.” (Barack Obama, Îndrăzneala de a spera).
  Este incorect, indecent, inoportun, inuman, etc. să ai dispreţ faţă de raţiunea umană care a creat cultura umană.
  Vorba lui Petre Ţuţea: „Este incorect să ai dispreţ faţă de tehnică. Eu nu sunt tehnocrat, însă recunosc că în bătălia pentru adaptare, tehnica este universal utilă. Dar asta nu înseamnă că tehnica poartă în ea dimensiunea infinitului.”
  Confiscarea culturii de către mass-media este una din formele cele mai democratice de a idiotiza lumea şi de a o menţine în incultură, prin apariţia pe ecran a unor oameni care, chiar dacă au realizări remarcabile în domeniile lor specifice sau poate tocmai de aceea, confiscă domenii ale culturii pe care nu le cunosc, în special pe cele religioase care par a deveni la modă în România, şi le prezintă sub o formă idioată, dar accesibilă omului idiot, numai şi numai pentru profitul lor material. Este marketing curat!

  La mulţi ani, Alexandru, ţie şi cititorilor tăi!

 5. Purice asta este doar un mim, in toate !

 6. NU STIU ,MI SE PARE CA PURIC SI-A DAT JOS PANTALONI IN FATA JURNALISTILOR?
  DACA GRESESC CER SCUZE ANTICIPAT!

 7. ala a fost Claudiu Bleont,Tesoruccio49.la Arad;)

 8. Au sărit securiştii să-l apere pe d-l Puric.

 9. Nu pot sa cred ca internetul nu poate sanctiona incalcarea legilor de comunicare in scris ,in speta ortografia-legea de baza in scriere.Cum e posibil sa se poata publica asemenea „scrieri” intr-un anonimat stupid?A devenit internetul saracul ,scena de afirmare pentru persoanele plictisite si enervate de propria incultura,care isi etaleaza aici semidoctismul.Sa nu mai vorbim de continut care ne aminteste de vorbele unui clasic roman(ghicitoare pt destepti)care spunea despre niste ziceri fara valoare – „curat mestesug de tampenie”. Instruirea si educatia vor fi„ valuta forte ”in viitor ,domnilor! Iar neamurile proaste se vor sti chiar fara sa se „afirme” pe bloguri.Chiar si tacerea ii va trada.

 10. „Curat mestesug de tampenie” Caragiale dixit!

 11. NU DEMULT AM VAZUT ACEST OM LA TV INTR-O EMISIUNE DESPRE DMNITATEA DE ROMAN .SINCER MI-A FACUT O IMPRESIE BUNA NU STIU CE A FOST CE ESTE DAR AVEA RASPUNS LA TOATE INTRBARILE SI TOATE LA PUNCT OCHIT .ORICUM SE VEDE CA ESTE DESTUL DE INTELIGENT NU STIAM CA ESTE SI ACTOR .CHIAR DE VA SUPARATI PE MINE EU IL CONSIDER UN OM INTELIGENT IN COMPARATIE CU ALTII CE INTRA IN EMISIUNE SI VORBESTE DESPRE VAMPE SI PALICARI DE DOI BANI

 12. Toti prapaditii isi dau cu parerea despre oameni care au ceva de spus!
  Bai Cosciug , vezi ce faci pe la cimitir… Acolo poate te asculta cineva.
  Ce usor improsti tu cu noroi!
  Si tu, ala care nici nu stii despre cine e vorba, la ce te bagi in seama?
  Ce usor v-ati gasit unii calea de refulare,pe net …

 13. de ce esti anonim…? din modestie…? urca pe piedestal si vorbeste in vazul lumii…eu sant limitat si imi cunosc limitele ..tu care esti nelimitat….iesi in piata sa te admiram si sa te cunoastem…astfel ca generatia care creste sa stie ..incotro sa mearga ..arata-le calea..baiete..asta e menirea ta ..ca asa rezulta din tot ce ai spus …si apoi fa un efort sa abandonezi limbajul stalinist de mai sus ……..
  te salut cu respect si cu admiratie anonima..

  proletari din toate tarile uniti-va..!
  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 14. tu esti un om care are ceva de spus ,spune ..dar sa spui cu demnitate ……ai vazut ca este scris …”sa fim demni!”…altfel intram in sfera demagogiei publicitare….ti-as spune mai multe si nu oricum….ci in duh si in adevar….daca vrei sa afli mai mult intreaba-l pe abatele pierre…..intotdeauna mi-a placut „cei trei muschetari” cred ca am ramas din copilarie cu aceasta slabiciune …

 15. eminescu a scris:ce-un secol ne zice,ceilalti o dezic

  decit un vis searbad,mai bine nimic

  si bine a scris
  in biblie scrie:ce a fost, este si va fi
  deci, nimic nou sub soare

 16. nimi nou sub soare ….este adevarat ..doar umbrele isi schimba dimensiunea…..umbrele mereu sant ..altele….

 17. Trăiască Puric!

 18. Bre, oameni buni, mestesugul de tampenie e din Creanga, Gramatica unui anonim, Macarescu… In ceea ce-l priveste pe Puric, asta-i un actoras prost care a descoperit la anii maturitatii cititul ca hobby. Si din asa ceva face lobby… Sunt si astia utili, duminica, d.e. Roberto Benigni citea din Dante prin piete, parca e mai bine…

 19. Dle Petria, bine ar fi dacǎ aveţi dovezi palpabile cǎ și Dan Puric a fost/este „informator al Securitǎţii”, sǎ le faceţi publice. Spre binele nostru (și nu numai!). Altfel, existǎ riscul – printre multe altele – ca oricine sǎ spunǎ și despre dvs același lucru. Altminteri, asemenea vorbe pe care le aruncaţi pe oriunde și oricum, riscǎ sǎ se întoarcǎ împotriva dvs aidoma unor bumeranguri prost zvîrlite(care nu și-au atins ţinta). Cuvintele dvs mi-au adus în memorie o butadǎ a maestrului nostru Petre Ţuţea. Întrebat cîndva ce titlu ar fi dat dumnealui unei eventuale teze de doctorat în filozofie (pe care, de altfel, genialul nostru gînditor creștin n-a avut de gînd s-o scrie niciodatǎ din pricina „vastitǎţii colosale a subiectului”), el a rǎspuns în stilu-i lesne recognoscibil: „Aflatul în treabǎ ca metodǎ de lucru la români”. À bon entendeur, salut!

 20. Bogdan Stoicescu, cautati pe Google Dan Puric informator…!

 21. Pǎi, atunci, nu credeţi cǎ ar fi trebuit sǎ atașaţi (pentru a vǎ plasa între limitele unei minime deontologii a circulaţiei informaţiei în naturǎ dar și pentru cei interesaţi de acest subiect, desigur) dintru început, dle Petria, aceste „informaţii” în textul dvs? Ori poate cǎ și dvs vǎ îndoiţi de „adevǎrul” lor? Cunoașteţi la fel de bine ca și mine faptul cǎ nu tot ce apare pe net (și aiurea) este în mod obligatoriu și purtǎtor de adevǎr…De fapt, ce este „adevǎrul”, dle Petria?

 22. Nu ma indoiesc de nimic. Omul a recunoscut.

 23. Marea problema a Romaniei nu este Dan Puric ci faptul ca in lipsa unor valori culturale reale, un asemenea om, un actor mediocru cu cultura de almanah, pare a fi un adevarat intelept. Cultura romana nu a reusit de 20 de ani sa produca nimic valoros. Au fost promovati doar impostorii iar adevaratele minti luminate au fost suprimate. Vezi personaje indoielnice de genul Plesu, Patapievici, Liiceanu si altii ca ei.

 24. Dan Puric a moştenit omniprezenţa lui Hruşcă.

 25. Mǎ întreb: oare cîţi dintre cei care astǎzi suferǎ de diabet (y compris evrei) și sînt insulino-dependenţi, ar ști cǎ profesorul Nicolae Paulescu a fost inventatorul de drept al medicamentului care-i ţine în viaţǎ dar mai ales cǎ, în același timp, a fost un mare simpatizant și susţinǎtor al extremei drepte și nazismului? Ar mai lua ei medicamentul respectiv? Cu siguranţǎ cǎ da. Sînt tare curios cum aţi reacţiona dvs dacǎ, Doamne ferește!, aţi afla cǎ medicul care tocmai v-a salvat viaţa în urma unei dificile intervenţii chirurgicale, a fost turnǎtor? Sau cǎ duhovnicul dvs (dacǎ aveţi unul) a colaborat la greu? N-aţi mai crede în Dumnezeu? Cum ar fi arǎtat România azi dacǎ s-ar fi aplicat la vreme celebrul „punct 8 ” al „Proclamaţiei de la Timișoara”? De ce nu curǎţǎm odatǎ ţara asta (printr-o lege a lustraţiei, de exemplu) de marile lichele care au adus-o în sapǎ de lemn (securiști sau nu) și apoi sǎ ne ocupǎm și de oamenii de culturǎ care, într-un fel sau altul, cu sau fǎrǎ voia lor, au „colaborat”? Unde sînt „vocile” societǎţii civile care ar trebui sǎ se audǎ cu pregnanţǎ? De ce au amuţit? Au cumva multora dintre ei li s-a închis gura cu bani, funcţii și alte foloase sau sînt șantajaţi cu propriile lor dosare? Oare DP este impostorul number one? Sau Alex Paleologu, Dumnezeu sǎ-l ierte? Sau alţii… Din cîte înţeleg, Puric a recunoscut. Jumǎtate iertat, cum se zice. Poate a greșit, atunci, la 17 ani… Poate a fǎcut-o deliberat… Ale tinereţii valuri… Încǎ nu știm exact despre ce a fost vorba… Sǎ nu aruncǎm cu bolovani prea devreme, cǎ s-ar putea sǎ greșim… Dar cu impostura dlui Andrei Pleșu (care i-a trimis celebra scrisoare lui Ceaușescu, cerșind reabilitarea sa) ce facem, o trecem cu vederea? Și pe care domn nu prea l-am auzit asumîndu-și trecutul, ba dimpotrivǎ, doar vorbind/scriind despre „glorioasa” sa „dizidenţǎ”? Nu sînt un fan DP. L-am ascultat vorbind și i-am citit vorbele și unele lucruri mi-au plǎcut. Știu foarte puţin din arta sa actoriceascǎ și nu am conturatǎ o idee. Însǎ dacǎ 10 % dintre „securiștii” noștri ar avea 10% dintre însușirile șî bunele intenţii ale lui DP (sau ale altora aidoma lui), altfel ar sta lucrurile, zic io. Nu credeţi?

 26. Desi mi-am trecut datele de identificare la textul semnat „anonim”, observ ca ele n-au aparut…Fac cuvenita rectificare…Sper sa nu actzioneze cenzura, he-he-he…

 27. ce se poate constata de fapt ..?cultura romaneasca este in suferinta…si singurii care si-au dat seama de acest lucru au fost politicienii , in consecinta au considerat „ca” cultura romaneasca are nevoie de un institut si astfel in fruntea acestui institut au pus pe cel mai bun culturist al tarii pe HRP..domnilor urmati jaloanele trasate de acesta pentru inaintarea culturii romanesti pe culmile gloriei perene…..ca dupa cum am vazut aici pe tantarul puric l-ati facut armasar….fara vointa lui ..ca el din fire este modest

  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 28. HM ….plin de manie proletara ….la facut cu ou si cu otet…pe….. A Petria …in comentariul de mai sus..noroc ca avem un bun paznic ..care are grija de promovarea culturii noastre …in lume..asemenea indivizi .ca HM …..sant cancerul societatii romanesti…si acest „OM RECENT” ma folosesc de o expresie omologata de HRP ….nu se manifesta numai in cultura …ci in toate domeniile ….aceste indivizi de tipul lui HM sant loazele acestei oranduiri pe care noi o construim de 22 de primaveri ….tara este plina de doctori…in literatura..doctori .in critica literara……doctori..in finante,….doctori economie, doctori … in teologie…doctori..in stiinte militare…;doctori in medicina… etc .. si tara este bolanava domnilor in toate aceste sectoare…..si atunci sa nu va mirati ……stati linistiti …paznicii de tipul lui HP sant multi si vegheaza…fiecare ..in sectorul lui…nu va mirati ce a spus TUTEA.”am stat 13 in in temnita pentru un popor de idioti”.si ..are dreptate …jigodii proletare ce cel de mai sus …sant mai multi ..cel de mai sus HM este un simbol al apararii culturii….nici eu nu sunt de acord cu A Petria in mai multe cazuri ..si unul dintre cazuri ..este cazul Trosca…..
  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 29. Tin sa amintesc amatorilor ca sterg toate comentariile injurioase.

 30. D-le HM, eu nu m-am referit la dv., ci la personaje precum Celnet-Galaxy, care îl cam fac cu ou şi cu oţet pe gazda acestui blog, d-l Petria. Toată lumea are dreptul la o opinie, că doar de-asta l-am împuşcat pe Ceauşescu acum 22 de ani. Dar dreptul la liberă exprimare nu implică dreptul la liberă insultă şi calomnie.

 31. Acest director de la Realitatea Tv, nu stiu ce cauta acolo. Speram ca la acest post de Tv Realitatea sa aiba in componenta oameni mai cizelati si nu directori care jicnesc oameni, indiferent de cariere lor politica anterioara si vremelnica. Domnule Director , apelati la bunele maniere, poate la gasiti.

 32. Domnule Craioveanu, nici o legatura cu Realitatea TV…! Imi pare rau ca v-ati simtit „jicnit”.

 33. domnule CIPRIAN BIRTEA …imi face placere sa te anunt ca esti in totala confuzie .te rog sa mai citesti si sa reflectezi asupra primei fraze din comentariul meu….iar PETRE TUTEA in citatul pe care l-am scris nu s-a referit la A. PETRIA nici la cel care sta la strung sau sapa porumbul..ci la oamenii care reprezinta stindardul culturii romanesti si care stau sub simbolul tip „HM”….sant in dezacord cu A Petria doar in privinta cazului TROSCA …in rest va doresc somn usor…in studentia de la jurnalism…vad ca faci practica in a deturna sensul de opinie…

  eu oricum va admir pe toti pentru simplul fapt ca va spuneti parerea fiecare in modul sau…..si uite asa ne cunoastem mai bine
  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 34. Cellnet-Galaxy, nu inteleg referinta la cazul Trosca.

 35. ai dreptate ,in alt subiect era deschisa discutia privind cazul Trosca in sensul ca nu sant de acord cu retragerea titlului de erou, si subiectul Trosca nu face parte comentariile prezente .in consecinta nu aduc argumente in acest sens .;dar oricum te felicit ca ai declansat discutia in legatura cu dan puric…astfel a devenit si acesta eroul unei dezbateri…fara de care nu mi-as fi dat seama ca se mai manifesta si astazi in cultura romaneasca unele elemente de esenta neostalinista
  uite ce invata si cei de la ziaristica ,citeste ce a scris baietasul de mai sus care e student la jurnalistica..si vezi o forma de manipulare..a opiniei publice
  la multi ani cu sanatate si bucurie

  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 36. STIMATI CONCETATENI!

  SFANTA TREIME E VESNICA (A FOST SI IERI, ESTE SI AZI)

  TRADATORI – SCOPUL SCUZA MIJLOACELE
  HOTI – CINE POATE OASE ROADE
  PROSTI – VIATA E O LUPTA

  VOM AJUNGE DIN OLIMPICI UN POPOR FARA INSTRUCTIE, PENTRU CA NU MAI STUDIEM.
  SUNTEM O NATIUNE FARA REACTIE SOCIALA, ADICA MORTI DE VII-CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE.

  STIMABILUL CONCETATEAN DAN PUREC A PREZENTAT O RADIOGRAFIE A NOASTRA, ADICA SA FIM MAI COPARTICIPATIVI LA VIATA SOCIALA IN SENSUL POZITIV AL UNEI SOCIETATI SANATOASE.

  ESTE UN PRINCIPIU BOLNAV AL NOSTRU CA DACA UN CONCETATEAN NE LUMINEAZA CALEA SI CU O LUMANARE S A O STINGEM SI PE ACEEA CA SA NE IMPEDICAM SA NU MAI AJUNGEM LA CAPATUL TUNELULUI.

  MACAR IMNUL NATIONAL SA NE TREZEASCA DESTEPTAREA IN CEL DE-AL 11 LEA CEAS , PRIN CONTINUTUL VERSURILOR SI SA AVEM IN NOI TOTI PUTEREA DE A JUDECA DREPT.

  DOAMNE AJUTA-NE ,

  LA MULTI ANI.

 37. IMI PLACE CUVANTAREA LUI LUIGI LONGO DESPRE DAN PUREC …”STIMATI CONCETATENI” .! (scriu din balcon..si ma folosesc de expresia PATRIARHULUI ILIESCU)…….DECI :..STIMATI CONCETATENI….DAN PUREC …ESTE… PURIC… sa fim atenti…sa nu cadem ..in latura …oportunismului ..proletar …sa ramanem flacara vie…a progresului ..in tranzitie….sa nu ne abatem de la linia LUMINARII …sa fim „coparticipativi”…ca altfel singura noastra luminare se stinge…si va trebui sa o luam de la inceput cu lampa lui ILICI…si ati vazut cat de greu este sa recuperam ramanerile in urma….si sa fim vigilenti .sa nu permitem nici o abatere de la linia unei singure luminari …sa luam exemplu de la domnul OBSERVATOR de mai sus …care a trecut prin focul luptelor de clasa inaca de la SALVA VISEU ..ca numai asemenea incercari te calesc ….si te fac un membru demn al societatii pe care o construim …si numai astfel tranzitia va invinge la orase si la sate…altfel riscam sa ramanem in TUNELUL ….VALORILOR PERENE….
  LA MULTI ANI DOMNILOR REVOLUTIONARI
  HAI LA LUPTA CEA MARE ..ROB CU ROB SA NE UNIM…..!
  si sa auzim de bine ….www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 38. `NU POT SPUNE NIMIC ALTCEVA DECAT CA MA INGRIJORATI OAMENI BUNI

 39. Nu mai judecati pe altii, mai bine folositi energia la ceva mai bun

 40. Ok, da. Am inteles. Daca vreti invitatii pe filelist puteti intra pe filelistfor4story.blogspot.com

 41. Vroiam sa il intreb pe Domnul Alexandru Boris Cosciug ce il deranjeaza mai mult la Dan Puric ,faptul ca cheama poporul la trezire ,la o desteptare, la o schimbare spirituala in viata acestei tarii , si la faptul ca este ascultat ? Daca asta te deranjeaza domnule draga atunci esti gresit.

  Dan puric vorbeste pe intelesul „incultilor ” si „prostilor” cum ii considera acest articol(e incorect spus articol , o fraza banala scrisa tot sub anonimat), dar macar incearca sa faca ceva , nu e un om politic sa aiba un interes sau mai stiu eu ce foloase oneroase .

  E mult mai usor sa critici si sa arunci cu noroi , mai greu e sa construiesti ceva , sa faci un lucru bun, iar tara asta are nevoie de voci precum Dan Puric, din pacate e prea singular , si striga in van,de fapt romanii trebuie sa traiasca in inconstienta , sa meagra la vot din 4 in 4 ani si sa indure rahatul zilnic din tara asta , gunoiul pe care-l arata televiziunile si trusturile de presa , tabloidele noastre zilnice , care ne spun ca mai bine e sa stii ce chiloti poarta Daniela Crudu (nici nu stiu cum o cheama bine), si cu cine sa mai certat Oana Zavoranu.

  Cam asta trebuie sa stim noi , nu ca am intrat in UE si suntem o piata de desfacere , traim din importuri iar produsele noastre le aruncam la gunoi ca nu le cumpara nimeni,ca ungurii se lupta din rasputeri sa ia Transilvania , si valorile noastre Nationale sunt tot mai ponegrite si uitate si nu se mai poate vb de asa ceva ca esti „fundamentalist ” sau „nationalist” si incet incet devenim o colonie a uniunii europene in care jucam precum ne canta unii si cum au ei chef .
  Asta nu trebuie sa mai stim , faptul ca invatamantu si sistemul medical e la pamant , si asta inseamna viitorul Romaniei, sanatatea noastra ca natie , atat spirituala cat si trupeasca , de asta nu se vorbeste .

  Sau deranjeaza Dan Puric cand spune ca intelectualii din romania sunt muti . nu iau nici o atitudine, nu avem modele in societatea civila ,ca acei „prosti” despre care se vb in fraza de fata sunt rezultatul elaborat ai acestei societati bolnave in care traim, atunci vorbiti voii si spuneti ce e de facut ………

  CAt despre faptul ca Domnul Dan Puric nu va raspuns este din 2 motive , ori nu va gasit vrednic de vreun raspuns, ori nu a avut timp pentru asta …..

  PTR Silvestru -i se spune Puric pentru ca asa il cheama – oricum este o intrebare de retardat(scuze pentru ceilalti).

 42. Cautam pe net niste comentarii negative la adresa lui Dan Puric.
  Nu ca m-ar interesa persona lui, dar mi se parea straniu ca tipul asta sa fie atotstiutor, plin de calitati si fara nici un defect.
  Din aparitiile lui de la TV rezulta ca vrea sa devina mentorul natiunii, ceea ce mi se pare aberant.
  Oricum, ma bucur ca mai sunt si opinii negative la adresa lui. Macar asa stiu ca tipul nu este vre-un „uns” al bisericii.
  In alta ordine de idei, si eu am observat la el ticurile cripto-comunistilor de la Stefan Gheorghiu.

 43. vad aici o gasca maricica de indivizi dubiosi care, in numele dreptului la opinie, stau pe varful gardului si scuipa cu ura si invidie in cei pe care lumea ii asculta si-i apreciaza, in timp ce pe ei nu-i asculta nici nevestele. lor le dedic urmatoarele versuri:
  Vezi colo pe uriciunea fără suflet, fără cuget,
  Cu privirea-mpăroşată şi la fălci umflat şi buget,
  Negru, cocoşat şi lacom, un izvor de şiretlicuri,
  La tovarăşii săi spune veninoasele-i nimicuri;
  Toţi pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă,
  Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă.

 44. Ce e cu voi, dragi romani?! Cred ca suntem printre putinele popoare de pe planeta, daca nu singurul, care ne mancam intre noi, ca niste fiare salbatice, care nu ne apreciem valorile, semenii talentati in diverse domenii si care suntem „number one” la barfa. Cum e unul mai apreciat si mai mediatizat, cum „poc” , cu ciocanul in cap. Macar, Puric, securist sau nu, spune lucrurilor pe nume, mai ales despre situatia jalnica din tara si asta ar trebui sa deschida multe minti. Cati dintre noi au curajul asta? Sau nu ne intereseaza?! Aha, pe „adevaratul” roman il intereseaza de ce Dan Puric are succes si altul ca el. Dragi romani, dragi barbati, lasati barfa in seama femeilor, iesiti „la lupta”, iesiti in strada si salvati-va tara, salvati-va nevestele, parintii, copiii, ca mor de foame, de boli si de griji. . Faceti ceva, cum ar fi facut bunicii si strabunicii vostri, nu mai pierdeti timpul cu barfe si comentarii ieftine. Unde ne sunt adevaratii barbati romani, iubitori de tara si de neam, cu care ne-au impuiat capul, la ora de istorie, in vremea comunismului? . Istoria era falsa sau adevaratii romani au murit si au ramas doar cei de pe bloguri, care rod chips-uri, il denigreaza pe Dan Puric si nu numai???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: