Cărtărescu şi Emil Bobu

„Regele Mihai şi Raed Arafat sunt eroi naţionali, nu dintre cei de carton, cântaţi la serbări sforăitoare, ci dintre cei cu adevărat iubiţi şi respectaţi de oameni.”

„Numai dispariţia oricărui instinct de conservare, ca şi a oricărei consilieri de bun simţ îl poate face pe cineva să atace atât de nesăbuit valorile sigure, luminoase, încă nepătate ale poporului din care face parte. Dacă Mihai şi Arafat sunt duşmani şi trădători, cine mai este, în ochii preşedintelui, curat? Avem oare încă un conducător „pe care poporul nu-l merită”?”

„Dacă n-ar fi fost Raed Arafat, tatăl meu nu mai era astăzi în viaţă. I-au trebuit şase minute echipajului SMURD, într-o dimineaţă dramatică de acum câţiva ani, pe o şosea supraaglomerată, ca să ajungă acolo unde unei salvări i-ar fi luat pe puţin o oră. Cred că fiecare familie din România are o asemenea experienţă.”

„Preşedintele Băsescu face în ultimul timp greşeli peste greşeli, se comportă ca o navă în derivă, fapt care, dacă nu mai poate afecta destinul său politic, încheiat oricum o dată cu mandatul, afectează dreapta românească şi partidul pe care l-a creat cândva, PDL-ul. Locomotiva a rămas la fel de energică, dar şi-a inversat mersul: acum trage înapoi cu aceeaşi forţă cu care odată împingea înainte. Cine nu observă acest lucru, îl va observa când va fi prea târziu.”,

Cele de mai sus sunt afirmatii de-ale lui Mircea Cărtărescu din „Evenimentul zilei” de azi.

In loc sa se intrebe dacă „Avem oare încă un conducător „pe care poporul nu-l merită”?”, ar fi cazul sa recunoasca faptul ca a fost si este un stupid din punct de vedere al viziunilor sale politice, că a susţinut şi încă susţine un om infect, veritabil pericol pentru România. Ca si Emil Bobu.

3 comentarii to “Cărtărescu şi Emil Bobu”

  1. Sandule prezidentul mostru matroz e în derivă demult așa cum apreciezi și tu. Încă de cînd s-a operat la Viena, dînd dovadă clară de cîtă încredere are în propriul său popor, nu doar în Arafat. Momentan își dă arama pe față pentru că n-are prea multe de pierdut. Iar Cărtărescu e în derivă de cînd a intrat în politică. Ce are aia cu prefectura are și el cu politica. Tot ce-i iese e vizibilitatea sporită peste hotare cu ajutorul ICR. Dar și aia e cam degeaba în cucuruz:)

  2. s-avem pardon domnilor emil bobu a zis ” recunosc ca am fost dobitoc.”..cine are curajul lui emil astazi sa recunoasca ..? nu ma refer la emil constantinescu care a incheiat tratatul cu ucraina impreuna cu zoia kosmodemianskaia ..ci la emil bobu fruntas al nomenclaturii comuniste…sa nu uitam ca nici iliescu si nici basescu nu au fost fruntasi ..si nici nu vor fii ca sant deja pensionari …
    http://www.cellnetgalaxy.FunEasuComputer.com………….:

    opera lui steve jobs si al lui david martin …dar nici bill gates nu a lipsit…

  3. George G Asztalos, Cartarescu este un permanent prilej de mirare.
    Cellnet-Galaxy, stiu e a zis Bobu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: