O emisiune intrerupta la B1 TV…

Ieri, pe B1 TV, de la ora 19, trebuia sa fie difuzata emisiunea Doctor B1, unde urma sa se discute despre medicina de familie. Au fost invitati medicii Otilia Tiganas si Sever Cristian Oana. Datorita manifestatiilor din Bucuresti, transmisiunea a fost intrerupta dupa aproximativ 15 minute si s-a trecut la prezentarea protestelor antiguvernamentale.
Doctor B1 a fost asteptata de mii de medici de familie, destui dintre ei fiind nemultumiti de ceea ce s-a intamplat. Conducerea B1 TV ar trebui sa reprogrameze emisiunea.

4 comentarii to “O emisiune intrerupta la B1 TV…”

 1. Mai grav! Emisiunea a fost suspendata din plecare,adica respectiva conducere a permis continuarea unei discutii latente,anoste si mai mult decat plictisitoare dintre zeii somnului ai B1 tv.

 2. DE suntem buni Romani cu frica doar a lui dumnezeu ROG reflesctati Domnult C.Ion cine a intrat cu bocanci in PALATUL cotroceni plini de noroi adus de la GAGESTI sunteti la varsta intelepciuni su evident aveti DAR o folositi abuziv incaierand Romani STITI cum se zice la Gagesti baga Ioane joarda intre gard si incaiera cani AM 70 ani si vreau sa suport chear si parul moldovenilor DIN gagesti de nu iti spun ADEVARUL esti vinovat frate si ne satul de sange ca si hienele in jungla cand LEII doboara cate o gazela MERITUL bataliei stradale ARUNCAT de sepci calcat de insemne SIGUR te va face sa tresari DIN somn VA veni o vreme cand batranetea te va pune la pat SI vei tresari AUZIND zgomote de pusca si lacrimogene DE te crezi mare profesor si bine pregatit FA o vraja si schimba politicieni PRIN frumosul GRAI Moldovinesc PACAT parul albit NU tia adus prea multa intelepciune ZAMBETUL ce til urmaresc este plin de ura si frustari TONY Grasanul.ro (si eu am hauit la microfon multe ore DAR find cu copil de mama buna TOTI chear si cu o mare pregatire MA respecta ,pe tine te respecta ca ai capital si functie de ce nu si parul ALB teai intrebat cat costa HAOSUL creiat de domnia ta in relatiile INTERNATIONALE se vede ca esti de a lui Stefan dornic de razbunare)

 3. pe 16 aprilie ora 18.15 am ascultat o tampenie de emisiune
  boby paunescu tanar pupincurist, asta este noua clasa sociala tampitilor
  pe moderator si pe invitatii lui ii invit la un trai cu 500 lei pe o luna calendaristica
  vorba lui cocosila din morometii daca nu stiati SUNTETI PROSTI
  dupa mine mai sus semnat daca as putea n-ati exista

 4. Cred ca nu va referiti la mine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: