Scriitori, nu fiti onanisti! Iesiti alaturi de manifestanti

Nu e timp de scris poeme sau pagini de romane in aceste zile. Romanii au nevoie de exemple, sa vada ca oamenii credibili si de valoare le sunt alaturi cand isi striga necazurile, manifestand in frig. E vremea ca scriitorii sa iasa alaturi de manifestanti. Ce om sensibil, nu caine, doar scriitorii se stie ca sunt mai sensibili, poate sa stea in expectativa daca are sufletul curat si nu este un ticalos?!
Nu fiti onanistii propriilor opere, surzi si muti, cand speranta s-a reaprins printre cetatenii acestei tari.
Alexandru Petria

 

… si un bonus

3 comentarii to “Scriitori, nu fiti onanisti! Iesiti alaturi de manifestanti”

  1. …..ĂĂĂĂĂĂ; MI-AM PIERDUT SPERANŢA !!!!!!!!!!!!!

  2. …vorba mâncătorilor de…,,rahat”….4-500 de oameni, la o ….poPULAţie de….2.134.256,05 !!! locuitori cât are Bucureştiul….

  3. DA manifestanti au dreptate CER dreptul la viata mai buna DAR cum ramane cu violenta inspirata de clanurile ce VOR profita NOI-VOI tot drumul pribegiei vom avea ca destinatie CONSTITUTIA modificata si Romani sa arunce la gunoiul ISTORIEI toate partidele mincinopase si profitoare MONARHIA va salva Romania si voi dragi mosului veti trai bine CHEAR si muncind pe mosia Regelui ESTE bogat si nu mai are ca scop jaful national incercati si imi veti multumi DIN 1989 sa perindat toti borfasi cu losinci ce inseala Romani si noi babalaci DE bine de rau ne vom tara ciolanele oboste de munci GRELE LA GAS-CAP si marile SANTIERE voi aveti dreptul sa le cereti socoteala voi sunteti agatati de clanurile de TRAFICANTI cu noi ce sa mai faca abia ne mai pansam HEMOROIZI ce nea facut Activisti de partid VENEAU cu zecile de la Bucuresti SI ziceau ei ca sunt trimisi la munca de jos DAR tot cu functi de conducere SE da bine pe langa baieti frumosi si cu sange in organ SI noaptea in baraca troznea Anosul ACEIASI famfaroni sau copii lor va trimite si azi pe voi frumosi fii AI Romaniei DAR nu in Romania SI in UE EI au Tailandeze ,STITI voi mai bine unde le tin pentru servicii ATI recomandat sa es in strada sunt la 500 Km de bucuresti si ma tem ca va face sila o fosila chioara si flamanda ABIA va cara pe voi SMURDUL cei din prima linie a dreptati Grasanul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: