Soriceii portocalii incep sa atace sobolanii portocalii

Şoricelul portocaliu Mihail Neamţu:

„În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15) ianuarie, Centrul Capitalei a fost vandalizat îngrozitor. Prim-vicepreședintele Teodor Baconschi a reacționat pe blog cu vehemență, dar și cu o oarecare întârziere. El a condamnat violența fizică și transformarea Pieței Universității într-un teatru al huliganismului stradal. Respectul ordinii publice și apărarea proprietății private sunt firești pentru omul de dreapta.

Trebuie sa fii ingenuu pentru a crede că Teodor Baconschi a compromis imaginea Guvernului şi relatia cu societatea civilă din România. Trecuseră aproape zece zile până Emil Boc s-a trezit deranjat de bruschețea retorică a unui diplomat de carieră. Întârzierea arată că motivele demiterii lui Teodor Baconschi erau cu totul altele.

Mai întâi, Emil Boc nutrea un complex personal față de Teodor Baconschi. Dominat fizic și depășit intelectual de vechiul sorbonard, Emil Boc n-a înghițit niciodată proximitatea rece-distantă a fostului Ministru de Externe.

Dincolo de absența chimiei personale, încă din 2011 Emil Boc fusese presat de UNPR să deschidă un culoar de reprezentare și vizibilitate pentru Cristian Diaconescu. Adăugată la presiunea de schimbare a străzii, această revendicare era deja presantă. Schimbarea lui Baconschi n-are conținut administrativ, ci doar o semnificație politică. Să detaliem puțin.”
Sursa http://www.contributors.ro/advocacy-public-affairs/puterea-tabu-%C8%99i-opozi%C8%9Bia-playboy-demisia-intre-sorbona-%C8%99i-ple%C8%99coi/

E un aer de sfarsit de lume. A lumii lor, a celor care au dus tara in fundatura actuala.
Fumez o tigara langa un pahar cu whiskey. Cu satisfactie.

One Comment to “Soriceii portocalii incep sa atace sobolanii portocalii”

  1. Merita o sampanie. Si alta desfacuta cand scapam de Basescu si Boc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: