despre văicărelile scriitorilor şi alte cele. pe f scurt

majoritatea văicărelile scriitorilor seamănă cu ale femeilor neregulate. sau nesatisfăcute cum au fost regulate. e în ele o aşteptare pasivă care mă seacă, o eclipsă de bărbăţie cât everestul. ia, nu aştepta să ţi se dea!

da, menirea unui scriitor e şi să se pronunţe despre chestiunile zilei, despre politică. pe faţă. m-am săturat de aşa-zişii apolitici, de fapt inşi care vor mulgă prin toate părţile, dar vacile să nu ştie una de alta.

reluând spusa cuiva, când mi-or face unii statuie, prefer în pielea goală, să pot fi pupat mai uşor în fund

One Comment to “despre văicărelile scriitorilor şi alte cele. pe f scurt”

  1. Bănuiesc că toţi s-au săturat de toţi ceilalţi şi mai ales de cei care nu gândesc la fel. Este o orbire în adoptarea oricărui punct de vedere ce n-are leac. Orbirea alegerii. Orbirea alegerii, superioritatea vieţii noastre şi a felului de-a fi. Mult mai jos, încleiat în mediocritate, există în locul superiorităţii justificarea.
    Sunt apolitic. Nu pentru c-aş vrea să mulg din mai multe părţi, ci pentru că mi-e scârbă şi silă de toţi politicienii şi de toate partidele politice. Tot ce pot să fac pentru a nu ofensa atunci când nu sunt atacat ori în grămadă băgat şi cu grămada amestecat este să tac.

    Cu respet, tizul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: