Adenium – concursul de debut, primul bilanț

La sfîrșitul lunii mai, cînd a expirat termenul de primire pentru manuscrisele trimise de autorii care au dorit să se înscrie la cea de-a doua ediție a concursului nostru de debut, am inventariat 146 de manuscrise care satisfăceau condițiile tehnice de participare, cu circa 20 mai multe decît la prima ediție a concursului. Distribuția pe categorii este următoarea: 51 poezie, 58 proză, 3 eseu, 10 teatru, 24 literatură pentru copii, BD, grafică. În momentul de față, juriul intern al editurii procedează la selecția manuscriselor care vor intra în finală, deci în evaluarea juriului național. În urma selecției, cîte 10 – sau mai puține, după caz – manuscrise pentru fiecare categorie vor intra în finală. Mulțumim autorilor care au avut încredere în concursul nostru de debut în volum și le dorim tuturor succes. Îi asigurăm pe concurenți că procedurile de selecție și ierarhizare se vor desfășura cu același profesionalism și aceeași probitate dovedite cu prilejul ediției de anul trecut.

11 Iunie 2014, Iasi

Liviu Antonesei

Director editorial Adenium

3 comentarii to “Adenium – concursul de debut, primul bilanț”

  1. Veti anunta si cei 10 (sau mai putini) finalisti din cadrul fiecarei sectiuni? Ar fi interesant, chiar daca nu castigi e bine sa stii daca te-ai incadrat/ sau nu intr-un „top ten”, pentru ca asta iti spune daca e cazul sau nu sa mai continui cu scrisul 🙂
    Spor la treaba juriului!

  2. se vor anunta finalistii, zece sau mai putini, prin motto-urile alese de ei, pentru ca autorii ramin anonimi pe tot parcursul jurizarii, mi-a transmis liviu antonesei sa va raspund. el nu poate sa comenteze din nu stiu ce cauze tehnice ale blogului.

  3. Ar fi interesant să comunicați punctajele motto-urilor… Bineînțeles, la sfârșitul concursului! Asta da transparenșă și profesionalism!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: