Scrisoarea unui arab terorist din Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum…! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam…
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.
Cip Iesean
(Primita prin e-mail )

9 comentarii to “Scrisoarea unui arab terorist din Romania”

  1. Super, Alex…Chiar la ce bun serviciile secrete, atunci? De ce spioni să ne apere, de ce terorişti? Cine, ce să ne mai fure, să ne mai bombardeze?Baftă la scris!Servus, cu bine!Flavius

  2. Avem un Osama Ben Laden mai mic si mai prost dezvoltat, la Cotroceni.Traim de mult intr-un stat terorist dar multi nu-si dau seama.Terorismul psihologic a luat locul politicilor de tot felul in tara lui Basescus.

  3. Supercinism. Noroc că e scris ”simpatic”(fonetic)…Noroc că la noi Osama a venit cu ajutoare, nu cu bombe…Duminică ușoară.

  4. Foarte bine, sa ne externalizeze noua jobul, doar doar iesim din criza.

  5. Am citit mai demult varianta indiana si cea franceza. Parca aia indiana semana ceva mai mult cu asta, pesemne afinitatile nu se rezuma la rromi.

  6. mai citisem si eu demult un text de-asta (ca al tau pare totusi nou). Nostim arabu’, stie el ce stie 🙂

  7. textul apartine lui Cip Iesean, scrie pentru Ziarul de Iasi. Salutari!

  8. Domnule Petria, ca jurnalist ma astept de la dumneavostra sa faceti reparatia morala necesara, acum ca v-am indicat sursa textului, poate o sa binevoiti a o anexa la textul initial. ma gadesc eu ca asa ar fi frumos si corect.Cu respect,

  9. Buna ziua!pentru concordanta la informatia initiala va trimit si link-ul adecvat:www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/trec_anii_trec_lunile_n_goana_144369.htmlmultumesc pentru promptitudine,o zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: